Body bo tokrat izredno eleganten kos

Priznam, tudi meni je ta hip nekoliko čudno razmišljati in pisati o spomladanskih trendih, ko pa nad vsemi nami lebdi temen oblak, za katerega sploh točno ne vemo, kdaj se bo razblinil ter prepustil pot toplim sončnim žarkom. Zaradi virusa ostajamo doma, a vseeno mislim, da to ni razlog, da bi se v celoti odpovedale sanjarjenju o modi in njenih lepotah, ki nam jih prinaša nova, toplejša sezona. Trendi so namreč tokrat zares stavili na ženstvenost in njeno eleganco, zato mnogi predlagani kosi in outfiti ustvarjajo pravo spomladansko fantazijo, del katere bomo seveda slej ko prej tudi me. Body je že eden tistih kosov, ki bo tokrat vse prej kot enostaven in navaden del našega looka, pravzaprav se bodo okoli njega gradile neštete kombinacije toplih mesecev.

Vir: Net-a-Porter
Vir: Net-a-Porter
Vir: Net-a-Porter
Vir: Net-a-Porter

Seveda ob omembi bodyja najprej pomislimo na dva primerka – prvi je zagotovo tisti super seksi, v čipki in tančici, ki ga sicer najpogosteje nosimo pod oblačili, zadnje čase pa tudi kot samostojen kos, pod suknjičem, obleko in podobno. Drugi pa je tisti popolnoma bazičen body, ki je svoj vzpon med trendi doživel nekaj let nazaj in smo ga (in ga še vedno bomo) rade nosile vsepovsod, z navadnimi kavbojkami, s kratkimi hlačami, z midi ali maksi krilom, pa tudi z elegantnimi hlačami oziroma kostimom. Tokrat pa body dobiva še pomembnejšo vlogo, saj se namreč postavlja na mesto ekstravagantnih, izredno prefinjenih topov.

Vir: Net-a-Porter
Vir: Net-a-Porter
Vir: Net-a-Porter
Vir: Net-a-Porter

Res je, da je body, iskreno rečeno, precej zoprn in vse prej kot enostaven, ko ga nosimo, pa vendar ima tudi svoje prednosti. Vidni del, torej top vedno drži lepo poravnan, ne leze izpod pasu in ne razkriva popka med hojo in hrbta, ko sedimo. To pomlad bo to pravi naložbeni kos, s katerim bomo dosegle ogromno. V družbi kavbojk bo na primer močno popestril dnevno podobo, medtem ko bo poleg midi krila deloval zelo elegantno, ne glede na priložnost. Izbira bo možna predvsem med svilenimi oziroma satenastimi primerki, med tistimi s čipko in še bolj med bleščečimi. Modne hiše predlagajo predvsem body z dolgimi, napihnjenimi rokavi, na preklop, z globokim dekoltejem ali z visokim ovratnikom, naravnost prelepe pa so tudi kombinacije s hlačami ali krilom v kompletu.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.