Božični nohti za pridne ustvarjalke

V tem smislu nimam prav veliko talenta, zato toliko bolj občudujem ženske, ki ga imajo. Nohti so postali danes prava umetnost in vedno z veseljem pogledam kakšen tutorial na to temo: nalepke, bleščice, različne barve, oblike in dodatki znajo tvoriti enkratne in unikatne roke, božič pa je prava sezona za tovrstno ustvarjanje. Če moda narekuje zlato, črno, zeleno in rdeče, ji nohti sledijo in tukaj je nekaj lepih idej za praznike, ki so vam lahko v navdih.

Osebno so mi najbolj všeč manikire z belo in zlato barvo, ker imam vedno v mislih, da mora biti lak na nohtih vsaj približno usklajen s tem, kar imamo na sebi. Sicer ni nujno, je pa dobro. Vem pa, da znajo ženske zelo dobro nositi tudi druge barve, z zeleno na čelu, ki je zdaj tako popularna pri modnih dodatkih in seveda tudi pri nohtih. Omislite si še kakšno pentljo ali božično smreko in boste popolne. Vem, ni za vse, a vseeno je lepo pokukati v ta svet, ker je noro ustvarjalen.

Mat je morda v tem trenutku malo manj aktualen, saj bližajoči se prazniki narekujejo predvsem lesketanje in praznovanje na vseh področjih. No, na koncu je izbira le vaša!

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.