Brez rdeče šminke tudi letos ne bo šlo

Vsaj tako pravijo skoraj vse lepotne kampanje letošnje praznične sezone. Rdeče ustnice so pač postale klasika, tako nekako kot bleščice in penina za najdaljšo noč v letu. Tokrat bomo deležne tistih najbolj drznih odtenkov, ki kar kričijo “Poglej me”, včasih v hladnih, spet drugič v nekoliko toplejših podtonih, pogosto pa v sebi skrivajo tudi kanček rožnate. Kakorkoli že, to je eden tistih make-up lookov, ki bi si ga preprosto morala omisliti vsaka izmed nas, pa čeprav se morda rdeči šminki skozi leto v resnici bolj kot ne izogibamo.

Kylie Cosmetics
Kylie Cosmetics
Kylie Cosmetics
Kylie Cosmetics
Kylie Cosmetics

Letošnji zaključek leta bomo rdeče ustnice kombinirale z močno poudarjenimi, lepo oblikovanimi, a še vedno naravno gostimi obrvmi, opaziti pa bo tudi debelo začrtan eyeliner. Za bolj drzne ljubiteljice ličil so znova modna tudi rdeča in pink senčila, medtem ko boste preostale verjetno raje posegle po ustaljenih odtenkih zlate, bronaste ali kake druge nevtralne barve v metalnem oziroma glitter lesku. Izpostaviti gre tudi dejstvo, da se nekoliko oddaljujemo od uporabe highlighterja, kar seveda še ne pomeni, da ga ne bomo dodajale ta božič in novo leto, temveč da bomo intenzivnost le-tega popolnoma zmanjšale na povsem naraven look.

Estee Lauder
Estee Lauder
Estee Lauder
Dolce Gabbana
Dolce Gabbana
Dolce Gabbana

In alternativa? Nude ali povsem gole ustnice v kombinaciji s super debelo začrtanimi očmi. Tudi tu naj bo prisotna rahla senca svetlečega senčila, še najraje v rjavi oziroma rjavo-zlati, lahko celo v biserno-srebrni ali pastelno rožnati.

Chanel
Chanel
Chanel
Chanel
Chanel
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.