Brezhiben stil noseče Meghan Markle

Saj ne vem, kaj je v zadnjem letu s temi ženskami, a so vse naravnost čudovite! Zaman iščem navdihe pri raznih it dekletih ali na Pinterestu, dovolj je, da opogledam Kate, Meghan, našo čudovito Melanio ali kakšno od teh super modnih deklet, in sem že dobre volje. O njih zelo rada pišem, ker upoštevajo pravila bontona in so hkrati samosvoje. Če je Melania brezhibna nekdanja manekenka v dizajnerskih kosih in Kate tista, ki se večkrat ponavlja, a kaj ko ji oprostimo vse, ker je tako lepa, je Meghan v tem trenutku najbolj zanimiva. Seveda si cel svet z veseljem in radovednostjo ogleduje trebušček, ki počasi raste in je zdaj pod oblekami že dobro viden. In ve se, da imajo nosečnice težavo z oblačili, hitro izgubijo stil, a v tem primeru to ne velja. Vsaka njena izbira, vsak njen korak je poln gracioznosti, pozitivnega elana in smisla za estetiko.

Vir: Getty Images
Vir: Getty Images
Vir: Getty Images
Vir: Getty Images
Vir: Getty Images

Predstavljam vam jo tudi zato, ker vam bo,  v kolikor ste noseče, njen stil prav gotovo všeč. Meghan je namreč čudovita ženska, ima zelo posebno lepoto in karkoli nosi, je na njej vrhunsko, najbrž tudi zato, ker ima telo, kar je vsem kristalno jasno. Skoraj vsi outfiti so enobarvni zato, ker Meghan stavi na klasično eleganco, ki je v tem primeru še posebej dobro sprejeta in dobrodošla. Zelo posrečene so dolžine oblek, ki jih kombinira z visokimi petami; vem, za nosečnico niso najbolj priporočljive in zato tudi verjamem, da jih bo kasneje veliko manj nosila, a zdaj še lahko. V resnici lepa nosečnica ne potrebuje prav posebnih podvigov, samo kanček dobrega okusa in dejstvo, da ni potrebno pretiravati: enostavne stvari ostajajo namreč najlepše. Za vse ostalo poskrbita širok nasmeh in brezhibna koža.

Vir: Getty Images
Vir: Getty Images
Vir: Getty Images
Vir: Getty Images
Vir: Getty Images

Cela Anglija močno navija zanjo, kar me ne čudi: z nežnostjo in preprostostjo je poskrbela, da smo se prav vsi zaljubili v to princeso. Morda je celo tako, da ima v sebi kanček vseh nas in zato deluje tako dosegljivo, kot bi jo poznali od nekdaj. Meghan je seveda opustila globoke izreze in krajša krila, a najbrž tudi zato, ker je zdaj v zelo nežnem obdobju, ki od nje zahteva modrost, umirjenost in morda nekoliko drugačno podobo. Navdihuje me prav vsak dan, všeč so mi njene ovite obleke, obožujem barve, ki jih uporablja, pa tudi dodatke, kot denimo male večerne torbice za posebne priložnosti. Načeloma nosi malo nakita, a vedno deluje zelo urejeno in prefinjeno; če smem dodati, imam občutek, da jo mož prav tako obožuje, saj si ves čas izmenjujeta poglede, polne ljubezni, česar najbrž nisem opazila le jaz.

Vir: Getty Images
Vir: Getty Images
Vir: Getty Images
Vir: Getty Images

V pričakovanju novih, zanimivih in elegantnih outfitov je to, zaenkrat, vse. Kaj naj dodam? Prav lepo je biti ženska, kajne?

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.