Čar poletnih modrih odtenkov

Umirjenost, zvestoba in duhovnost je le nekaj lastnosti, povezanih z odtenkom modre, strokovnjaki pravijo, da lahko ta deluje pomirjajoče ob nošnji in razbremeni nezavedne strahove. Odtenke modre pa smo lahko zasledili tudi na številnih modnih revijah za pomlad in poletje 2021. Pri Max Mari so kose pobarvali v svetlo modro, očarali pa sta tudi obleki modnih hiš Acne Studios in Chloé. Če so za čez dan v centru pozornosti svetlejši odtenki, zvečer brez dvoma zaživi temno modra.

Vir: Max Mara pomlad/poletje 2021
Vir: Acne Studios pomlad/poletje 2021
Vir: Chloé pomlad/poletje 2021

Veliko modre modne inspiracije lahko črpamo pri različnih znamkah nižjega cenovnega razreda, kot so velikokrat nedosegljive obleke prestižnih modnih hiš. Eden izmed kosov, ki se morda že skriva v vaših omarah, je modra srajca, ta je lahko čisto klasična ali pa ima zabavne naborke, našitke. Z modro obleko ne morete zgrešiti, Reformation ima res veliko modelov v modri barvi in za vsak tip postave se nekaj najde. Pri slovenski znamki Ronja Collection pa lahko poskusite s širokimi hlačami, ki so primerne za vsak dan ali posebne priložnosti, v kolekciji sta še dve različni dolžini obleke v temnejši in svetlejši modri.

Vir: TOPSHOP
Vir: Reformation
Vir: Ronja Collection
Vir: NA-KD

Zelo lepi so tudi temnejši odtenki modre, ki lepo pristajajo na različne barve polti in las. Velik plus te je tudi to, da jo lahko nosite z različnimi kombinacijami tudi v mrzli sezoni in tako bodo vaši temno modri kosi zelo vsestranski. Tako stavite na maxi obleke in krila, ne bojte se poiskati modelov s potiski, manjše pikice ali rožice.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.