Če ste za klasiko, vedite, da ste v modi

Modi sledim že toliko let in vsaj dvakrat na leto me še vedno preseneča. Ko se pred mojimi očmi odvijajo modne revije, imam vedno občutek, da moda vsega še ni povedala. Je dovolj navihana in pametna zato, da nam pričara kaj novega in nepredvidljivega, po drugi strani pa jo osebno najbolj obožujem takrat, ko ostane klasična, prefinjena in na svojem mestu. Moja garderoba je resnično bogata, vendar priznam, klasične stvari so tiste, ki dobro potolažijo in umirijo. Lepo krojen plašček, trenč, plisirano krilo, obleka na preklop, varne pete (kar pomeni, da so visoke največ 8 cm). In letošnja pomlad prinaša veliko tega, prav klasiko, mišljeno za mlade, mlade po srcu in starejše. In zdi se mi, da s temi kosi res ne bomo zgrešile.

Trenč

Lahko je tudi podložen, kar je pravzaprav še najboljša izbira. V bež barvi je večen in super praktičen, tudi zato, ker ga vržemo v stroj.

Vir: Lazzarionline.com

Midi obleka z volančki

Tista najbolj country in vintage, ravno prav podeželska in zelo romantična. Nosimo jo s škornji, petami, supergami ali balerinkami. V bistvu gre z vsem.

Vir: Lazzarionline.com

Sandali s kvadratno peto

So ponovno tukaj. Z eno besedo: stabilni. Druga stvar, na katero pomislim, je varnost. S temi petami je tako, kot bi bil bos, res super.

Vir: Lazzarionline.com

Midi obleke

Teh je res veliko in ta dolžina je super za vse nas (vem, se zelo ponavljam, a sem resnično navdušena). Izberite svetlo barvo, saj jo boste lahko kombinirale s temno pletenino ali blazerjem.

Vir: Lazzarionline.com

Romantične bluze

Vedno jih imejte v omari in naj bo izbira bogata. Slonokoščena barva, lahko s pentljo, dodatkom tila, z gumbi, volančki, karkoli … Te opcije so všečne in zelo nosljive.

Vir: Lazzarionline.com

Sling back salonarji

To so tisti s paščkom na peti. Mislim, da so jih nosile že naše mame in resnično so noro lepi. Saj vem, prehod z visokih pet na te ni enostaven, a ko se zgodi, boste hvaležne.

Vir: Lazzarionline.com

IT torbice

Nujno usnjene, predvsem pa dobrega kroja in z odličnim stilskim navdihom. Za žensko je torbica vse. Je tista, ki govori o vas in vas spremlja cel dan. Že zato si prav gotovo zasluži največ pozornosti.

Vir: Sezane.com

Čipkasta obleka

Iz santgalentske čipke, nujno bela, zelo poročna, a to še ne pomeni, da jo lahko imate le na poroki, daleč od tega! Bela barva je vedno vodilna, čipka odigra svojo vlogo in romantika je v zraku. Ta obleka mora postati del vašega življenja.

Vir: Sezane.com

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

4 komentarji
 1. Lorella, kaj bi me zenske, ki ljubimo lepoto, v teh dneh. To tako paše, duši paše. Da ni govora in misli samo drugje. Hvala za vse tvoje objave. Objem. NATASA

 2. Go.. FLEGO. vaše objave so kot balzam, ki poboža dušo.
  Vsako jutro, ob kavi, mi delate družbo.
  Že od vaših začetkov, vas spremljam….
  Posebej mi je pa všeč, ko govorite italijansko…

  Zdi se mi, da bi se ob vas hitro naučila jezika
  Upam, da bova še dolgo skupaj.
  Želim vam pa, predvsem veliko zdravja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.