Čevlji s platformo za vsak dan

Pomlad prinaša modne smernice, ki bodo izredno praktične in dodale posebno noto vsakdanjemu videzu. Ponovno bodo na modni sceni zavladali čevlji s platformo za vsak dan, ki jih bomo lahko videli povsod v različnih modelih; za športen in tudi eleganten slog oblačenja. Na prvem mestu so športni copati s platformo, ki bodo zamenjali klasičen model v beli barvi. Različic bo veliko; od minimalističnih v eni barvi do ekstravagantnih z bleščicami ter ostalimi zabavnimi detajli. Če ste velike ljubiteljice urbane, mladostniške mode, bodo športni copati pristajali na skoraj vse bolj sproščene videze.

Pinterest
Pinterest
Gucci
Prada

Nekoliko bolj elegantni so klasični čevlji s platformo na vezalke. Te lahko nosite tudi na telirane hlače ali pa midi krilo in brez skrbi lahko zraven oblečete blazer, ki bo dodal profesionalno noto celotnemu videzu. Če rade mešate stile, vam priporočam, da čevlje s platformo skombinirate tudi z bolj romantičnimi modnimi kosi, kot je čipkasta obleka ali pa slip svilena.

Pinterest
Pinterest
Stella McCartney
Prada

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.