Chanelov nude make-up z rdečo šminko

Nova kolekcija ličil Chanel Les Beiges nam obljublja “poletje v stilu”, saj so tukaj prefinjeni in elegantni make-upi za vse ženske. Za nepozabno toplo sezono in brezhibnost na dopustu bo poskrbela nova omejena izdaja Chanel Les Beiges 2022. Od eteričnih in zasanjanih barv spomladanske kolekcije Chanel Le Blanc, ki gredo skozi trés chic odtenke La Pausa, do čudovitih zlatih odtenkov, ki so vedno zaznamovali svet Les Beiges. Ta serija izdelkov je bila ustvarjena, da koži podari čudovit učinek življenja na prostem, ko smo 100 % obsijane s soncem.

Kolekcija je bogata in dobro založena, zasnovana tako, da nam omogoča ustvarjanje naravno elegantnih make-upov z učinkovitimi izdelki, ki so enostavni za uporabo. Med temi poleg palet senčil in šmink najdemo nove izdelke, namenjene polti, kompaktne in kremne bronzerje, olje za obraz in telo ter zelo uporaben kabuki čopič. Glavna akterka je paleta za oči Warm iz linije Regard. Vključuje 5 večplastnih senčil, ki so zasnovana tako, da se prilagodijo vsaki polti. Svilnate in neotipljive barve na koži se zlahka nanese na sloje, tako da same določimo njihovo intenzivnost. Embalaža vsebuje praktično ogledalo in dva aplikatorja za nanašanje in mešanje senčil.

Tudi priljubljena šminka Chanel Rouge Coco Flash se pojavi v kolekciji ličil Chanel Les Beiges 2022. Zaznamuje jo mehka in tekoča tekstura, kot bi bila balzam za ustnice, zaradi mešanice olj in pigmentov pa obljublja kristalno in sijočo barvo. Kompleks Hydraboost, ki temelji na naravnih negovalnih voskih, je zasnovan tako, da vlaži ustnice in jih naredi polne in gladke. V kolekciji najdete pet odtenkov šmink. Absolutna novost kolekcije je čutno suho olje, primerno za uporabo na obrazu, telesu in laseh. Je nemastno in se hitro vpije, lahko ga nanesete kot tekoči osvetljevalec na obraz in telo, pri čemer pazite, da preteče nekaj sekund pred oblačenjem. Obljuba? Tančica mehke in nežno zlate svetlobe, da zasijemo ob vsakem trenutku! Dodaten dotik? Nanesite nekaj kapljic na konice las, da bodo še bolj mehki in sijoči!

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.