Črna in bela, preprosto za vsak dan

Na barvni lestvici sta si nasprotni, vendar ni bolj elegantne in prefinjene kombinacije od črne in bele. Je najbolj klasična kombinacija, popolna tako podnevi kot zvečer. Bela osvetli, črna poenostavi in ​​oži. Ta kombinacija deluje tako poleti kot pozimi. Nevtralni barvi par excellence se srečujeta in podarita življenje klasični podobi, ki je hkrati sodobna in polna nasprotij. V tem smislu si lahko omislimo veliko različnih kombinacij, od najbolj klasične (bela srajca in črne hlače) do kombinacij z različnimi potiski, stiliziranimi rožami, okraski, vezeninami in še kaj bi se našlo. Optično, abstraktno, cvetlično ali vezeno, pomembno je, da je dvobarvno.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Med ključnimi črnimi ali belimi kosi so:

  • blazer
  • hlače
  • midi krilo (ravno ali plisirano)
  • pulover (navaden ali z visokim ovratnikom)
  • plašč
  • bluza ali srajca

Izbira oblačil v belem in črnem odtenku je varna naložba, saj jih boste uporabljali tudi čez nekaj časa. Črna in bela skupaj ustvarjata zmagovit učinek, eleganten in primeren za vse starosti. Če ju želite kombinirati na moden, a inteligenten način, je dobro razmisliti o silhueti; denimo za poudarek zgornjega dela izberemo nekaj belega, za oženje bokov in nog je odlična črna. Sama sem se odločila za varno in vsakdanjo kombinacijo: črn pulover, ki sem ga obogatila z broškami, midi krilo in nizek čevelj za hiter korak.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Moj stajling je sledeč: krilo in pulover Comma, čevlji Max&Co, torbica Marc Jacobs.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.