Crop top ne samo za mlade

Kratkih majic je res veliko, ampak pozor: ne gre za tiste, ki razgaljajo popek, saj v tem primeru o njih ne bi niti pisala, ker so resnično za zelo mlada dekleta, ki jih znajo tudi najbolje nositi. Crop topi so tisti, ki zaživijo predvsem v kombinaciji s hlačami ali krili z zelo visokim pasom in delujejo kot celota s spodnjim delom, s tem, da je zgornji pač krajši. Videvamo jih povsod in marsikdaj se ženske sprašujejo, ali si jih lahko sploh privoščijo. Odgovor je: odvisno. Odvisno od postave, ki mora biti vsekakor vitka, a kot rečeno, ne zaradi popka, prej zato, ker visok pas na krilih ali hlačah zahteva tudi neko mero dobre forme.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Dober trik je kombinirati crop top z daljšo jakno, blazerjem ali trenčem in tako poskrbeti, da je njegov učinek nekoliko blažji. Lahko si ga omislite s kavbojkami z visokim pasom, ki so zdaj tako modne, prav tako s kratkimi hlačami, saj je crop top povsem poleten kos. Veliko je tudi čipkastih in z volančki, ki so idealni z midi krilom iz tila ali dolgim krilom: te kombinacije delujejo zelo sofisticirano in večerno. Pazite na dolžino crop topa, ker je pomembno, da ni prekratek: vseeno je namreč mišljeno, da razgali malo kože takrat, ko dvignete roke, ne pa stalno. In tudi v tem primeru se prikaže tanka črta, ki ima svoj čar.

vir: Netaporter
vir: Netaporter
vir: Netaporter
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Če ste v dobri formi in brez trebuha, potem ne bo večjih težav: gre za kos, ki ga lahko kombinirate z vsakim spodnjim delom, ni zelo zahteven in tudi culottes hlače so dobra izbira. Če se odločite za enobarvno različico, vas bo ta kombinacija optično podaljšala, če pa razmišljate o pakiranju prtljage za dopust, vedite, da ga morate imeti. Osebno mi je zelo všeč s krajšimi hlačami in daljšim blazerjem in prav razmišljam o poletju ter o tem, kam bi ga lahko pravzaprav oblekla. In nikar ne pozabite, da se v krajšem topu morate predvsem počutiti dobro, zato ga nikar ne izberite zgolj zato, ker je v modi.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Netaporter

Če pa še vedno niste za, stavite le na krajšo majico in spodnjim delom z visokim pasom: če tudi se ne vidi prav nič kože, bo učinek zelo podoben.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.