Crop top ohranja svojo popularnost

Le kdo bi si mislil, da se bo ta mini kos med trendi obdržal tako dolgo. Pa vendar dokaz njegovi priljubljenosti ostaja tudi letošnja topla sezona, ki pa je zadevo prilagodila ravno dovolj, da ta zahteven top danes lahko nosimo tudi odrasle ženske. Res je, to ni več top, namenjen le mladim puncam s povsem ravnim trebuščkom, zahvala pa gre predvsem spodnjemu kosu, torej hlačam in krilu, ki segata dovolj visoko nad popek, da skrijeta skoraj vse morebitne pomanjkljivosti. Seveda to še ne pomeni, da lahko crop top nosimo brez premisleka in samokritičnosti, pa vendar je celoten trend postal nekoliko prijaznejši do našega telesa.

Poulični stil
Poulični stil
Poulični stil
Poulični stil

Tokrat predlagam, da se pri izbiri slednjih zatečemo predvsem med dvodelne outfite, torej komplete, ki tvorijo nekatere najlepše podobe letošnje pomladi in še bolj poletja. Naravnost čudoviti se mi zdijo dueti mini topa in midi ali še raje maksi krila, kjer so materiali super lahkotni, z ženstvenimi detajli, kot so volančki in naborki, ter prikupnimi potiski, ki jih letos res ne sme primanjkovati. Lahko gre za crop top z ali brez rokavov, z golimi rameni ali povsem bazičen model, ki se lepo poda pod modni blazer, pod overall hlače ali krilo z naramnicami.

Poulični stil
Poulični stil
Poulični stil
Poulični stil

Ena od zmagovalnih kombinacij tega poletja vsekakor pripada vsem elegantnim kompletom s kratkimi hlačami, pri katerih lahko kratek top nosimo povsem samostojno ali pa ga nadgradimo s suknjičem, jeans jakno, trenčem ali kar dolgo jopo. In v kolikor nas vse skupaj še vedno ne prepriča in nam crop top vseeno predstavlja prevelik modni izziv, so tu za boljše počutje tudi prosojne oziroma polprosojne bluze in tunike, ki top nekoliko skrijejo, še boljša in vsekakor bolj ženstvena rešitev pa so vrhnji kosi z izredno globokim dekoltejem, ki jih morda ne upamo nositi samostojno in nam v tem primeru lepo priskočijo na pomoč prav crop topi – čipkasti, bazični, pleteni ali vezeni.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.