Čudovita poletna krila, ki jih je vredno imeti – in nositi!

Midi, mini, maxi. Trojni M za letošnje poletje, ki bo prav gotovo še lepše in bleščeče s pomočjo pravih kril. Saten, bombaž, lan in seveda čudovita svila poskrbijo, da modeli kril kar zaživijo in ljubko plapolajo v vetru. Pastelne barve in majhni vzorci naredijo ostalo: vse diši po podeželju in obdobju brezhibnosti, kar pa mi je noro všeč, je možnost, da poletna krila nosimo tudi kasneje, z nogavicami in pletenino ter tako sestavimo garderobo, ki je pametna in multifunkcionalna.

Gumbi, pentlje, naborki, žepi, čipke, rože in pike. Ne morem reči, da je izbira skopa, pravzaprav imam občutek, da so ta krila čudovita za vse postave in vse ženske. Ko najdemo pravo dolžino in kroj, ki se dobro prilagodi postavi, smo zmagale. In super je, ker danes krila nosimo tudi s supergami in nizkimi sandali, kar pomeni, da niso prav nujno sinonim za tisto “posebno priložnost”, ki včasih ne pride ali je ne vidimo, ali za “elegantno prireditev”, ki nujno diši po petah. Krila so res super in če jih slučajno ne marate, no, morda je napočil čas, da vsaj deloma spremenite mnenje.

Moj nasvet: poskusite z najbolj preprostimi modeli z elastiko v pasu. Res so udobni, jih zelo hitro oblečete in tudi slečete, običajno so bombažni in se preveč ne mečkajo. To je 100 % poletno krilo, ki navdušuje ženske vseh starosti in nam omogoča, da smo vedno lepe, urejene in, da, tudi malo seksi!

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.