Morda smo prav ta hip še ujete med muhaste in večkrat zelo nepredvidljive vremenske razmere ter se na trenutke zdi, da nikakor ne nastopi obdobje oblek, mini topov in sandal, a nas to v resnici že čaka za vogalom. Kaj kmalu bomo torej z največjim veseljem oblekle vse tiste najbolj romantične, maksi in boho obleke, pri katerih pa v trendu ostaja tudi pomemben detajl – razgaljen hrbtni predel. Po pravici povedano, me ta model obleke večkrat zmoti, saj nismo vse ljubiteljice razkritega hrbta, a hkrati povsem drži, da so to ene najlepših, pa tudi najzapeljivejših poletnih oblek.

Pinterest
Pinterest

Kot že rečeno so to predvsem tiste razkošne, zvončasto oziroma A krojene obleke s poudarjenimi naramnicami z naborki ali kratkimi in napihnjenimi rokavi. Na hrbtnem predelu jih krasijo prevezi in/ali pentlje, zaponke in/ali prosojni izrezi. V zadnjih letih je prav zaradi popularnosti tega super mladostnega kroja dandanes na voljo nešteto različic, z večjimi ali manjšimi izrezi, z opaznejšim ali skoraj neopaznim detajlom na hrbtu.

Pinterest
Pinterest

Seveda gre tudi tokrat poudariti pomen pravega nedrčka, večkrat pa so tovrstne obleke krojene kar na način, da ga spodaj v resnici sploh ne potrebujemo, ogromno pa hkrati pripomore tudi sam material. V kolikor nam to nudi preveč gole kože, lahko, sploh v spomladanskih in jesenskih dneh, look dopolnimo s prosojnim bodijem ali morda tistim v barvi naše kože, s tanko jopico ali celo jeans jakno.

Komentiraj