Čudovite, večne stilske ikone v vlogi mame

To je članek, ki ga posvečam svoji mami, ker je po svoje moja stilska ikona in ženska, ki je močno zaznamovala moje življenje. Ne samo to, da me je spravila na svet in poskrbela, da sem danes takšna, kot sem, temveč mi je tudi vedno sledila, kot mirna senca, ki jo začutiš in veš, da je vedno prisotna. Ko sem jo potrebovala, je bila ob meni in srčno upam, da bo tako še dolgo. Prav tako upam, da bom lahko tudi sama dobra mama Sofii, vsaj toliko, kot je bila dobra moja z mano.

Foto: Lost Prodiction
Foto: Lost Prodiction

Za vas sem danes izbrala nekaj večnih stilskih ikon, ki so tudi mame, na fotografijah, ki sledijo, pa so ujete v intimnih trenutkih svojega življenja. Zaključila bom s princeso Kate, ki je ravno prav stara, da postane nova ikona vseh časov. Kot veste, mi je njen stil zelo pri srcu in mislim, da se lahko od njenih modnih kompromisov marsikaj naučimo. Vam pa, drage bralke in mame, velik objem.

Audrey Hepburne

Najtežje je bilo izbrskati njene fotografije, ker je bila tako diskretna in sramežljiva, da jih skoraj ni bilo. Pa vendar … Audrey je bila očarljiva v vseh pogledih, močno je zaznamovala modo in poskrbela, da smo vse ženske pridobile nekaj več: tisto androgenost, pomešano z ženstvenostjo in super seksi kratko pričesko, ko imamo vsega dovolj. Hvala, Audrey.

vir: Vogue.com
vir: Vogue.com
vir: Vogue.com

Grace Kelly

Tako lepa, da so se pri Hemresu odločili, da ji posvetijo torbo, ki je še danes nujni dodatek vsake ženske, zaljubljene v modo (in žal tudi z globoko denarnico). Igralka in princesa, ženska in čudovita mama, marsikdaj ujeta v zasebnem življenju in prav gotovo še ena duša, ki nas je prezgodaj zapustila.

vir: Pinterest
vir: Style.com
vir: Style.com
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Jackie Kennedy

Koliko zgodb in zgodbic okoli te ženske in koliko je takih, ki so že postale mit. Primer ženske, ki je celo življenje iskala srečo, in tudi dokaz, da moč in denar nista nujno povezana z ljubeznijo. Ampak v privatnem življenju je bila predvsem mama, njene slike v teh trenutkih pa so povsem naravne in prav zato tako čudovite.

vir: Style.com
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Style.com
vir: Style.com
vir: Style.com

Lady Diana

Ko je umrla Lady D, sem bila na Maldivih. Spominjam se trenutka, kot bi bilo včeraj, ko smo s prebivalci otoka čepeli pred edino televizijo na recepciji hotela, čakali na zgodbo ter močno upali, da je preživela. Ostalo je zgodovina. Imela sem jo rada, iskreno, še danes imam občutek, da je bila dobra oseba in ženska, ki je veliko trpela. Upam, da je vsaj zdaj našla mir in da je končno srečna.

vir: Style.com
vir: Style.com
vir: Style.com

In ostale …

Ampak veste kaj, vsaka mama je po svoje čudovita, te so še posebej lepe zato, ker so znale modo uporabiti v svoj prid in poskrbeti, da smo se v njihove outfite ter modne dodatke zaljubile vse. Drugače pa je moje mnenje vedno isto: nosečnost je nekaj čudovitega in razlog več, da smo lepe. Predvsem zase.

Elizabeth Taylor
Elizabeth Taylor
Jane Birkin
Sofia Loren
Sofia Loren

Pa še Kate

Kot rečeno, zaključim z njo, ker jo obožujem.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.