Čudoviti plaščki Melanie Trump

Najbrž je zdaj že vsem jasno, da je Melania res huda stilska ikona. Osebno mi je všeč zato, ker je drugačna od ostalih. V mojih očeh niti ne sledi modi, prej bi rekla, da jo sama ustvarja. Prav gotovo ji pomaga manekenska postava in smisel za estetiko, po drugi strani pa si mirno privošči vse, kar si želi in zdi se mi, da se preveč ne ozira na komentarje ali pripombe, koliko je kaj stalo. Tudi zadnji plašček, ki ga je nosila, ko so v Belo hišo pripeljali znamenito božično jelko, najbrž ni bil ravno poceni, saj je plod domišljije Dolce&Gabbane.

Vir: Getty
Vir: Getty

Plašči torej. Italijanski mediji so se te dni prav razpisali na to temo, saj jih Melania očitno obožuje. Dodam, da jih tudi odlično nosi in z okusom kombinira z ostalimi kosi garderobe. Čeprav vem, da smo danes ženske zelo rade v nizkih čevljih, mi je ta njena ljubezen do visokih pet zelo blizu in marsikdaj pomislim, da jo je prav vredno občudovati. Izbrani plaščki pa takoj postanejo predmet poželenja ter, v določeni sezoni, tudi kultni kosi.

Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Getty

Ker je Melanii moda všeč in je rada brezhibno urejena, me ne čudi, da marsikdaj prisega na kose znamke Dolce&Gabbana. Moram reči, da gre tudi za kose, ki niso najbolj enostavni in tudi ne za vsako žensko, ampak v njih je Melania kot kraljica stila. Zelo podobno so se mediji razpisali o usnjenem plašču, ki ga je nedolgo tega nosila. Tudi ta je bil prava mojstrovina.

Melania v usnjenem plašču Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Getty

Kot najbrž veste, so prav plašči tisti, ki določijo stil, zato je pametno, če na njih stavimo in vsaj malo eksperimentiramo. Črnega prav gotovo že imate, kaj pa ostale? Tu in tam ste lahko drzne in si zato le privoščite kaj drugačnega.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

5 komentarjev
  1. Stran je namenjena modnim in stilskim tematikam, ce se ne motim. In mogoce bi lahko ze enkrat presegli to butalsko miselnost…..

    Lorella, ravno letos sem si zadala, da koncno pridem do crnega elegantnega plasca. No, namesto tega je prisel odtenek slive…..

    XOXO, Urska

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.