Cvetoča moda in rože povsod!

Danes sem prišla domov z novo obleko in komaj čakam, da jo oblečem. Cvetlična, dolga, z gumbi in v barvah, ki me naredijo noro srečno. Vse je pastelno, veselo, polno dobre volje in tako, kot si sama najbolj želim. In dejansko se pred nami odpira zelo svetlo in nežno obdobje, ki nam ponuja svetenje povsod. Kamorkoli pogledam, so rože: v vrtovih, trgovinah, na moji mizi, na spodnjem perilu in kopalkah, na oblekah, bluzah, hlačah in blazerjih.

Vir: Pinterest
Gall meets Glam
Gall meets Glam
Gall meets Glam
Intimissimi
Intimissimi
Intimissimi
Lazzarionline

Zdi se mi, da moramo rože imeti že zaradi sreče in dobre volje. Ker prav gotovo drži, da smo bili sredi viharja, ki se počasi umirja in zdaj potrebujemo samo dobro. Ne poznam ženske, ki ne bi bila za, pa četudi ne gre ravno za obleko, lahko si omislite le šopek tulipanov ali drugih rož, ki bo poskrbel za vaš dom in vaše srce. In potem so tukaj tudi nove dišave, seveda cvetlične in zelo spomladanske, tiste, ki te nežno pobožajo in pustijo pečat. Zdaj me prav navdušuje nova L’Occitanova dišava. V Provansi se med divjimi travami skriva drobna, a izredno lepa cvetlica: bela detelja. Raste na najmanj pričakovanih mestih, v njej pa je ujeta esenca nepredvidljive ženske z milim, a obenem močnim značajem. L’Occitanova nova dišavna kolekcija Herbae par L’Occitane L’eau je oda pristni in naravni lepoti, svoj navdih pa je našla v tej drobni cvetlici – beli detelji.

L’Occitane
L’Occitane
Lazzarionline
Lazzarionline
Liu Jo
Missguided
Nasty Gal
Vir: Pinterest

Kaj pa je s kopalkami? Seveda cvetijo tudi te, bodisi enodelne ali dvodelne, tako da letos res ni izhoda, cvetele bomo tudi me. In glede na to, da smo tolko časa preživele na balkonih in terasah, verjamem, da jih bomo dobro okrasile. Modre, roza, zelene, rumene, rdeče, rože so v resnici vse lepe in tako dobro vplivajo na počutje in dušo, da jih ni nikoli preveč. Če bi torej sestavila listo s top kosi z rožami, ki jih moramo imeti, bi rekla tako:

 • enodelne kopalke
 • dolga obleka (midi je tudi super)
 • bluza z lepimi rokavi
 • cvetlična dišava, krema za telo in milo
 • rože doma – katerekoli
Nasty Gal
Nordstrom
Zaful
Zaful
Zaful
Zara
Zara

Kaj naj še dodam? Življenje je čudovito!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

6 komentarjev
 1. Seznam za duso torej.. tocno vem kako se pocutis ob nakupu zase, ko sem ta teden uzrla nekaj odprtih prodajaln z oblacili v centru Ljubljane sem se pocutila nebesko. Pa ne toliko zaradi nakupa cvetlicne oblekice ampak zaradi obcutka, da smo vsaj del”normalnega”zivljenja”dobili nazaj.

 2. Kako lepo je ko na cvetice polepšajo vsak dan.
  Obožujem jih.
  Če pa je to še kakšno novo oblačilao s cvetovi, pa je moj nasmešek še bolj sijoč.
  Res so tako žlahtne in delajo čudeže.

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.