Deset nujnih kosov za na dopust

Pakiranje in pripravljanje potovalke je lahko včasih mučno, četudi gre samo za par dni na morju in premik v kraj, ki ni bistveno daleč od doma. Sploh če ste mame, veste, kako imajo otroci prednost in koliko stvari je treba zanje vzeti. Zato se hitro zgodi, da pozabimo nase in na stvari za dušo. Ne vem, kako je z vami, a jaz potrebujem vsaj par predmetov, ki mi omogočajo, da se tudi v tujini, hotelski sobi ali pač na dopustu počutim doma. Vedno mi je žal, če slučajno pozabim doma kakšno elegantnejšo obleko, češ, bom tako ali drugače na plaži, saj se potem redno pokaže priložnost, da bi jo lahko oblekla in nisem najbolj srečna, če ostanem v kratkih hlačah in topu. Za vas sem pripravila seznam kosov in naj vas opozorim, da so nekateri prav za dušo, kot je denimo čipkasta halja, ampak tu in tam se mi zdi prav, da smo seksi tudi v postelji, brez tiste super udobne pižame, ki pa ni za nikamor.

vir: Pinterest

Dolga obleka

Zdi se mi, da je kos, ki najbolj diši po poletju, zato je kar dobro, da jo spravimo v potovalko. Vzorci so lahko različni, ampak tudi popolnoma bela, s čipko in golimi rameni je naravnost čudovita. Torej nikar je ne pozabite!

DRAPER JAMES via Netaporter

Halja

V moji domišljiji bi morala biti ženska v spalni srajci in jutranji halji, zavedam pa se, da je realnost drugačna, predvsem zaradi udobnosti, saj se spalna srajca ovije okrog nog, za haljo pa ni časa. Ampak super je, če imate doma kakšen lepši kos in ga na dopustu nosite, ker je to pravi trenutek. A ja, da ne bo pomote, to velja tudi za samske.

ROSAMOSARIO via Netaporter

Nizki sandali

Tako boste hitre in učinkovite, najnovejši modeli pa so dejansko zelo, zelo lepi, zato si jih mirno privoščite. Izberite usnje, perje, bleščice, pa tudi kakšen zelo enostaven model s trakovi. Poigrajte se z barvami, če pa vam je všeč naravno rjava, tudi prav, ker je zelo aktualna.

AQUAZZURA via Netaporter

Viseči uhani

Turkiz je na prvem mestu, a lahko stavite tudi na zlato ali srebrno, ker vse pride prav. Nakit je zdaj zelo aktualen in poskrbi, da popestrite vse obleke, tope in tudi kopalke. Dolgi uhani pa so prav nujni in ne le en par.

ETRO via Netaporter

Ustnice

Poleti postanejo temnejše, zato naj bi spremenile tudi barvo šminke. Všeč mi je, ko si vzamem malo več časa za rob, šminko in gloss, je pravi poletni obred za tople večere in zdi se mi, da so ustnice zelo pomemben del na ženskem obrazu. Omislite si kakšen dober komplet, da bodo barve popolnoma usklajene.

KEVYN AUCOIN via Netaporter

Enodelne kopalke

To je njihova sezona. So tako aktualne, da jih morate imeti, če pa imajo volančke, toliko bolje. Enobarvne, z rožicami, pikami, črtami, karkoli, saj je vse dovoljeno. In naj bodo retro, če vam je všeč ta slog, ali visoko rezane, kot v starem Baywatchu!

LISA MARIE FERNANDEZ via Netaporter

Za telo in spanec

Obožujem linijo This Works, ker ima toliko proizvodov za dušo, ki poleg tega, da negujejo telo, poskrbijo tudi za dober spanec. Med temi so kreme in pršilo za blazino, na podlagi lavande, ki gre vedno z mano. Saj ne vem, če vse skupaj resnično deluje, ampak deluje na mojo psiho, kar je najpomembnejše.

THIS WORKS via Netaporter

Nočna maska

Zdaj, ko je koža bolj izpostavljena soncu in morju, vedite, da potrebuje malo več nege. Privoščite si torej dobro masko, če tudi dobro diši, toliko bolje. Čez dan je tako, da je dovolj serum, ki je nemasten, ponoči pa le pazite na gubice in gube.

AERIN BEAUTY via Netaporter

Mala torbica

Naj bo kar večerna, čez dan pa je lahko namesto denarnice, ko greste denimo v trgovino. Večerna torbica mora biti in naj bo opazna, lepa, zabavna. Takih je ogromno, zato najdite model, ki vam ustreza, in si ga privoščite.

KAYU via Netaporter

Naraven obraz

Za ta učinek potrebujete dobro paleto, ki vsebuje nekaj osvetljevalca in nekaj barvic za veke, a vse zelo skladno z naravnimi barvami. Zelo dobra rešitev je zlata, tudi z bleščicami, ker jo poleti lažje nosite. In ne pozabite na malo bleščic za lička, zdaj je njihov čas.

AERIN BEAUTY via Netaporter

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

1 komentar

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.