Detajli, na katere moramo biti pozorne v naslednjih mesecih

Počasi pričenjamo odštevati tedne do pomladi in zagotovo je zdaj že čas, da svojo omaro obogatimo z najbolj modnimi kosi naslednje tople sezone. Mnoge lahko pravzaprav nosimo že danes, neštete pa bomo seveda na plano potegnile še iz prejšnjih sezon. V kolikor pobližje pogledamo določene podrobnosti, potem lahko kaj hitro ugotovimo, da je tudi tokrat ogromno takšnih, ki se ponavaljajo. Pa vendar tokrat prihajajo v nekoliko drugačnih izvedbah, morda drugačnih barvah, vsekakor pa tudi v drugačnih kombinacijah. In na kaj gre popaziti tudi to pomlad?

Massimo Dutti
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Massimo Dutti

Na ozek pas – pravzaprav že več let zapored dominira na modni sceni, ki pa ta detajl to leto vseeno ohranja osredotočen na blazerje in dolge obleke in jim tokrat dodaja še kombinezone in široke hlače, tako dolge kot kratke. Dovolj je že sam kroj, z drobno nitjo oziroma elastiko, ki oblačilo zoži ter tako ustvari precej bolj ženstvene linije, a vendar največ storimo s srednje širokim pasom. Slednji je lahko na zavez ali sponko, predvsem je važno to, da ohranja odtenek, enak ali vsaj kar se da podoben ostalim kosom.

Marella
Marella
Marella
Marella
Marella

Na globok V ovratnik – ki bo celotnemu videzu v hipu dodal super eleganten look. Naj gre za kostim, obleko, kombinezon, bluzo ali celo trenč, predvsem je bistveno to, da naš pogled pritegne dodelan ovratnik V oblike. Zraven se odlično poda prej omenjeni pas, medtem ko pri nakitu izbirajmo med opaznimi uhani, verižico pa lahko v tem primeru povsem izpustimo.

Na zelo široke hlačnice – o katerim smo do danes že pogosto pisale, pa vendar se jim ni moč upreti niti tokrat. Gre namreč za modni kos s povsem retro noto, ki celotni podobi doda močan pridih urejenosti. Dolžin širokih hlač bo to pomlad na pretek, vse od tistih do kolen, pa do tistih super dolgih, h katerim so skoraj obvezne petke s platformo. To je nedvomno kos, ki se poda mnogim postavam, sploh takrat, ko so soudeležene visoke pete, suknjič in lahkotna bluza z V dekoltejem.

Marella
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Massimo Dutti

Na velike žepe – saj slednji nudijo zelo možat, pa vendar tudi zelo moden look. Privoščimo si jih predvsem na vrhnjih kosih, na kombinezonih in blazerjih, pa tudi na srajcah in celo krilih, še posebej v kombinaciji zgoraj omenjenih detajlov ter v družbi dekorativnih elementov, predvsem z velikimi gumbi in veliko torbo pod pazduho.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.