Dobre kombinacije za deževno pomlad

Trenutne vremenske razmere nas silijo k razmišljanju o bolj vsestranskih outfitih, ki prenesejo hitre temperaturne spremembe ter se torej lepo prilegajo tako vročemu soncu kot hladnemu dežju. Mnoge modne kombinacije so pravzaprav stalnica vsake prehodne sezone, a seveda z dotikom trenutnih trendov, pa čeprav zgolj pri barvnem izboru ali pri dodatkih.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Trenč, kavbojke in srajca

Verjetno eden najbolj klasičnih lookov prehodne sezone, ki pa ostaja popularen tudi to pomlad. Trenč je lahko povsem navaden, peščeno rjav ali kaki zelen, srednje dolg in za modnejši izgled kanček oversize, a obvezno z dodatkom pasu. Tudi srajce ostajajo bele in modre, nadomestijo pa jih lahko tudi jopice, bogate bluze, tanki puliji ali celo športni puloverji s kapuco. Hlače naj medtem dišijo po preteklosti, kar pomeni, da je najlepša izbira jeans v temno modri, črni ali beli, z zvončastim ali ravnim krojem ter visokim pasom.

Pinterest
Pinterest

Blazer, tanek puli in midi krilo

Prav tako ena od kombinacij, ki ne pozna omejitev. Za popestritev “kislih” spomladanskih dni ciljajmo na mamljive odtenke pastelno vijolične in pink, med suknjiči so super IN tudi zelena in rumena, medtem ko sta za puli dovolj že bela ali črna. Krilo naj nosi svojo zgodbo, polno detajlov in potiskov, za piko na i pa bodo dovolj že superge ali v primeru nižjih temperatur tudi vedno tako popularni grobi gležnjarji.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Hlačni kostim in ogrinjalo

Gre za komplet, ki v resnici ne potrebuje veliko premisleka, pomembno je le, da kostim na naši postavi deluje kot ulit. Pod njim ravno tako v obdobju deževnih dni pridejo prav predvsem tanki, tajlirani puliji, celo tisti brez rokavov, medtem kot še veliko lepše delujejo bluze s pentljo okoli vratu ali slip topi s čipkastim detajlom. Ogrinjalo, lahko tudi velika ruta oziroma šal naj bodo dolgi in prijetni na dotik, v kolikor pa gre za naložbeni kos, potem naj barvna paleta ostane v mejah nevtralnega. Zraven so dovolj udobni čevlji z ravnim podplatom ali usnjeni sling back salonarji z midi petko, pod roke pa potisnimo srednje veliko, blazinasto oblikovano torbo svetle ali intenzivnejše barve.

Pinterest
Pinterest

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.