Dobre podlage za zimski ten

Pri nakupu pudra ali podlage za obraz se stvari vedno lahko zapletejo. Najti pravi odtenek ni enostavno in tudi dobrih znamk je nedvomno veliko. Moj nasvet je, da imejte doma več pudrov, ker niso vsi enako prekrivni, nekateri imajo boljšo teksturo, a slabše odtenke, drugi so super, a niso primerni za zimo, in potem imamo še tiste, ki jih je dobro imeti takrat, ko potrebujemo malo več intenzivnega pudra, ker imamo podočnjake, nepravilnosti na koži ali pač imamo občutek, da bi rade imele malo več pudra na sebi. Za vas sem izbrala nekaj različnih podlag iz prodajalne Müller, več pa najdete na njihovi strani www.mueller.si.

Foto: Zen

Lancome Teint ideale ultra wear 005

Za žametno kožo in lep videz. Gre za znamko, ki terja malo več denarja, a rezultat je prav dober in ti pudri imajo že dolgo zgodovino, tako da jih je kar dobro imeti. Ne boste potrebovale veliko pudra, ker so barve intenzivne in nasploh velja pravilo, da pudra ne nanesemo po celem obrazu, nima smisla, saj tega ne potrebujemo. Vedno se izognite predelom, ki jih denimo lasje pokrivajo, ali tistim, ki pudra preprosto ne potrebujejo.

Lancome Teint ideale ultra wear 005

Estee Lauder double wear nude

Od vseh dražjih znamk imam najraje Estee Lauder, ker so njihovi pudri dejansko odlični. Če je oznaka “nude”, potem vedite, da bo podlaga dejansko nude in je ne boste niti čutile. Odtenki so izredno nežni, super je to, da jih lahko pomešate med seboj in tako ustvarite barvo, ki je prava za vas.

Lancome Teint ideale ultra wear 005

Shiseido skin glow neutral 1

Zelo nevtralen Shiseido, v tem primeru sledi japonski filozofiji in je zato zelo lahek, skoraj neviden in diskreten. Nasploh je Shiseido znamka, ki ponuja visoko kakovostne izdelke, nimajo pa ogromne izbire barv, a kar imajo, je po mojem mnenju prav dovolj, da najdete pravo barvo zase. In seveda velja nasvet, da poskusite puder v miru doma, pod dnevno svetlobo.

Shiseido skin glow neutral 1

MakeUp Factory CC 28

Če želite kvaliteto, dobro ceno, profesionalen izdelek, potem je MakeUp Factory znamka za vas. Poleg podlag vam toplo svetujem, da pogledate tudi njihovo serijo primerjev ter korektorjev, so res vrhunski in jih dejansko uporabljajo za modne revije ter fotografske shootinge. V resnici za odlično podlago potrebujete več izdelkov in ta znamka vam ponuja veliko različnega.

MakeUp Factory CC 28

The Balm balm shelter

Iz Amerike z ljubeznijo. Tukaj gre tudi zato, ker so te embalaže noro lepe in seveda so izdelki prav tako dobri. Podlago svetujem tistim, ki imajo brezhibno kožo, kajti ni prekrivna, je pa zelo lahka in neguje kožo, tako da jo je prav lepo čutiti na obrazu. Če pa imate problematično kožo, odsvetujem, v tem primeru morate izbrati kaj “močnejšega” in bolj obarvanega.

The Balm balm shelter

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.