Doma narejene pričeske za posebne priložnosti

Najbolj me navdušujejo pričeske, ki jih lahko pričaram kar sama doma, pa ne zato, ker ne maram frizerja, daleč od tega, prej zato, ker zanj nimam toliko časa, kot bi želela. In zadnja leta nam moda ponuja prav trende za žensko, ki je v časovni stiski ter nima veliko časa za “dodatne lepotne storitve” (čeprav srčno upam, da se bodo ti časi tudi za nas spremenili). Pričeske za posebne priložnosti ali dogodke so tako postale veliko bolj enostavne, predvsem pa bolj naravne; s pomočjo kit, čopov in razmršenih fig lahko dosežemo vrhunske rezultate in ne potrebujemo prav veliko. Seveda vaja dela mojstra, a v kolikor imamo vsaj malo volje in smo strpne, nam bo vsekakor uspelo. Toplo pozdravljam IT dekleta, ki na internetu objavljajo vse svoje čudovite mojstrovine in mnogokrat tudi postopek, kako pridemo do njih; vedno pa imejte v mislih, da je ključ do vsega negovan las.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Modni dodatki za lase so tudi v letošnji zimi zelo aktualni, sploh če govorimo o svečanih frizurah. Privoščite si kakšno rožo, perje, bleščečo sponko ali celo tiaro, če ste seveda dovolj navihane za vlogo nove, sodobne princese. In ne mislite, da so samo poročne pričeske tako dekorirane, saj nam moda omogoča veliko eksperimentiranja, četudi nismo namenjene ravno v cerkev. Ekipa Subrina Professional že vrsto let sodeluje na vseh največjih, mednarodnih spektaklih frizerjev in dobro ve, kaj so trendi; tokrat smo malo povprašali o pričeskah za posebne priložnosti pa tudi o napakah, ki jih običajno naredimo, ko želimo biti čudoviti. Malo je premalo, več pa zna biti preveč, torej je idealna zlata mera, tega ne gre pozabiti.

podpis

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.