Dve modni pletenini za prosti čas

Spomladanske pletenine nas bodo grele v tem prehodnem obdobju. Lahko pa opazimo, da sta dva modna kosa čisto na vrhu must have modnih kosov. Fashionistke so le-te vzele za svoje in velik plus pletenih kosov je tudi zaradi vsestranskosti. Na prvem mestu je pleten brezrokavnik, ki je bil zaželen že v zimskem času. Tega bomo nosile na srajce, tanke pulije ali pa kar posamično. Skombinirajte ga še s širokimi hlačami, bodisi jeans ali pa v drugem materialu. Med obutvijo lahko stavite na več različnih parov čevljev; za športen šik obujte superge, elegantne dame pa boste izbrale balerinke ali pa visoke pete.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Različica pletenega brezrokavnika je daljša obleka, ki je prvemu po dizajnu zelo podobna. Tovrstne obleke lahko najdemo v različnih dolžinah, vse, ki rade pokažete noge, izberite krajšo in ko so temperature še nekoliko prenizke, uporabite najlonke, ni nujno, da so kožne barve. Zelo veliko krojev pa lahko najdete tudi v daljših dolžinah, ki so prav tako zelo lepe.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Pri nakupu pletenine pazite na to, da ne bodo takšne, ki jih boste morale zavreči tudi po enem pranju. Pri barvah si lahko date duška, posezite po živahnih barvah, kot so zelena, modra in roza, ali pa se odločite za nevtralne odtenke, ki bodo prav tako hvaležne za kombiniranje. Naj vas ne bo strah izbrati vzorčka, a le pazite na to, da bodo ostali kosi čim bolj basic.

vir: Monki
vir: Ganni
vir: H&M
vir: Stradivarius
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

1 komentar

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.