Elegantne jesenske hlače, za vse postave

Najpomembneje je, da imajo dve lastnosti:

  • morajo biti dolge
  • morajo imeti visok pas

To je začetek, ki si ga je vredno zapomniti, saj je hlač veliko, a mnogokrat je tako, da imamo občutek, da nam ne pristajajo. Sama se obrnem stran, ko zagledam super oprijete modele in nizek pas, bila sem zelo skeptična do modelov na korenček, a sem potem ugotovila, da v kolikor ni oprijet, zna biti res super, sploh s petami. In da, jesen prinaša mnogo različnih hlač, vsi modeli so po svoje lepi, a v kolikor stavite na mehko, dolgo, udobno, potem je tudi več možnosti, da boste v teh hlačah zablestele.

Massimo Dutti
The Row
Liu Jo
Max Mara Weekend

Nasvet pri nakupu

Vedno jih pomerite z bluzo ali tako, da je pas viden. Če se vam odpirajo pri žepih (ker je model premajhen ali pa, kot se mnogokrat zgodi, ker so žepi narobe postavljeni), če nimate niti pol centimetra dodatnega prostora za trebuh, če vas takrat, ko se usedete, vežejo povsod ali se vsakič toliko dvignejo, da jih morate vedno znova potegniti dol, potem nanje pozabite. Vse to lahko preverite v miru v garderobi.

Četudi ste v top formi, je bolje, če niso oprijete

Mislim, da so oprijete hlače malo ugasnile v smislu slave in priljubljenosti. Morda je celo tako, da smo jih predolgo nosile, zdaj pa se nam zdi, da so že stokrat videne. V tem je nekaj resnice, plus, če nimate top postave, potem zna biti oprijeto kar izziv. Izjeme seveda so, a če govorimo o hlačah, ki pristajajo vsem, potem prav gotovo ne smejo biti ozke.

Massimo Dutti
& Other Stories
Mango
Sezane

Pete so pomembne, a ne preveč

To pomeni, da so pete dobrodošle, a spet ne tako nujno potrebne. Seveda bodo dodatno podaljšale nogo in izbira hlač bo, prav zaradi pet, še bolj posrečena, a nič ni narobe, če nosite hlače tudi s supergami ali nizkimi čevlji. Moj nasvet: poskusite čevlje z manjšim podplatom, ker boste vseeno pridobile nekaj centimetrov in hlače bodo takoj prave dolžine, brez krajšanja torej.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.