Enostavnost poletja in make-upa

Nedvomno je prav poletna sezona tista, ki narekuje naravne trende. Lahke obleke, manj make-upa, neobremenjene misli in na enostaven način speta pričeska. To je vse, kar potrebujemo za srečo na morju. Priznam, da sem ljubiteljica vsega tega, hkrati pa je poletje tudi čas, ko najraje eksperimentiram z naravnim make-upom ter ugotavljam, kako lahko z majhno količino izdelkov dosežem dober rezultat.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

V senci je vroče, na soncu je skoraj neznosno, a ko se proti večeru vročina umiri, mi je všeč kuhati za prijatelje, uživati na vrtu, poslušati glasbo, brati dobro knjigo ali iti na večerjo. Skoraj vedno izberem bombažne obleke, če so s cofi, toliko bolje, in potem seveda lahkoten make-up, ki vam ga danes tudi predstavljam. Zelo dostopna linija Trend It Up, ki jo najdete v DM-u, me je od nekdaj zanimala in zdaj sem imela tudi možnost, da jo osebno testiram.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Izbrala sem naslednje produkte:

  • Lak za nohte z zlatimi bleščicami
  • Balzam za ustnice
  • Šminko
  • Osvetljevalec za podočnjake

Oči sem poudarila s paleto Revolution, a o tem naslednjič, saj sem uspela ustvariti res zadovoljiv make-up! Pri poletnih make-upih je kar dobro, če se poigramo z nude šminkami; te imajo sicer različne odtenke, saj gredo nekatere bolj na roza, druge na rjavo, a pravijo, da ima vsaka ženska svoj nude, nekako tako, kot drži za rdečo. Zelo me je presenetil osvetljevalec v svinčniku, super lahek, a z učinkom. Ko je zunaj vroče, je kar pomembno, da s pudrom ne pretiravamo, oziroma, če se le da, ga sploh ne nosimo: koža vam bo hvaležna.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Lak z bleščicami je bil prav pika na i, ljubek in igriv, morate pa biti ljubiteljice tovrstnih izdelkov, saj najbrž veste, da se laki z bleščicami težko odstranjujejo in zahtevajo malo več truda. No, poleti imam več časa, tako da s tem ni težav. Tudi balzam za ustnice je odigral svojo vlogo, ker so zdaj ustnice suhe in utrujene od slane vode, zato je dobro, če jih primerno negujemo. Ta izdelek ni premasten in ne pušča madežev, nosila sem ga na plaži in v vodi in bil je zelo obstojen ter prijeten.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Trend It Up je prav zanimiva kolekcija lepotnih izdelkov, ki so se izkazali za kvalitetne in primerne za tople dni. Kot rečeno jo najdete v DM-u s kolekcijo, ki je seveda še veliko bolj bogata (in primerna tudi za zelo občutljivo kožo!).

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja
  1. Draga Lorella, čudovit, lahkoten in svež make up! Vedno pa občudujem tvoje biserno bele zobe. Ok, vem, da jih umivaš 3x dnevno. Ampak v čem je še skrivnost? 🙂

    1. Draga moja, si me prav nasmejala! ❤️ V zda sem nabavila oblize za zobe od Cresta, Glam White, enkrat na leto dam za eno uro in to je to. Najbrz se dobijo tudi na netu. Maham in objem ❤️

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.