Francoska manikira nekoliko drugače

Francoska manikira velja za eno najbolj klasičnih izbir na področju poslikave nohtov. Brezčasen, nevtralen videz je izbira mnogih žensk ne glede na starost ali modne smernice. Vsestranskost elegantnih belih konic je ena izmed prednosti, ki naredijo tovrsten slog poslikave nohtov tako zelo privlačen. Ta je primerna za vsak dan ali pa za posebne priložnosti, je ena izmed najbolj zaželenih poročnih manikir in ostalih svečanih priložnosti. To pomlad in poletje pa je francoska manikira doživela preobrazbo, ki bo navdušila še tako zahtevne ljubiteljice lepotnih trendov. Pri ustvarjanju novih, inovativnih dizajnov pa pravil skorajda ni. V centru pozornosti so različne barve, pravi hit so pastelni odtenki lakov, takoj za temi pa kraljujejo neon barve za vse tiste, ki obožujete opazne nohte. Tudi različne barvne kombinacije ne manjkajo, do monochrom izbire ene barve v različnih niansah pa vse do colorblockinga nasprotnih barv.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Poleg barvne popestritve so tu še raznorazni novi motivi, od pikic, črt do srčkov in rožic – kreativnost res ne pozna meja. Tudi bleščic ne sme manjkati, v tem primeru si lahko konice nohtov obarvate s temi ali pa dodate bleščice na en noht. Trendi so naklonjeni tudi minimalistkam, bele konice lahko zamenjate za črne in dodate enostavne bele linije. Zelo lepe so tudi klasične francoske manikire z detajlom drugačnosti. Svojo barvno izbiro lakov za nohte lahko prilagodite opravi ali pa posežete po bolj nevtralnih odtenkih. Glede oblike manikire ta hip prevladujejo ovalno oblikovalni nohti. Dolžina pri novi francoski manikiri je v večini primerov daljša, saj je več prostora za ustvarjanje, seveda pa jo lahko ustvarite tudi na krajših nohtih. Z nekaj spretnosti si lahko zanimivo manikiro ustvarite tudi same doma in ob tem izpopolnite svoje spretnosti.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.