Francoski stil za vsak žep

Ali poznate Ines de la Fressange? Je prava ikona stila, ki je po svoje krojila zgodovino francoske mode. Z manekenstvom se je začela ukvarjati že kot mlado dekle in se v kratkem času uveljavila kot eden najboljših modelov sodobnega časa. A poleg življenja na modnih brveh je Ines zaslovela tudi zaradi svojega osebnega stila, nič čudnega, da so jo pri Chanelu izbrali za svojo ikono. Tudi letos sodeluje z japonsko blagovno znamko Uniqlo in ponovno je nastala edinstvena kolekcija oblačil za sodobno žensko.

Foto: Uniqlo
Foto: Uniqlo
Foto: Uniqlo
Foto: Uniqlo
Foto: Uniqlo

Tudi jesenska kolekcija postavlja na prvo mesto Inesine vrednote pri oblikovanju oblačil: lep in neeleganten kroj, udobje in brezčasen značaj. Ines želi, da bi se vsaka ženska v teh kosih dobro počutila in izgledala lepo, pa tudi, da bi ti kosi dolgo ostali v njeni garderobi. Od plaščev do elegantnih oblek, kar pa najbolj navdušuje, je dejstvo, da so ti kosi kakovostna podlaga za vsako jesensko garderobo, cene pa so relativno ugodne. Kolekcija je torej prava investicija za dober stil.

Foto: Uniqlo
Foto: Uniqlo
Foto: Uniqlo
Foto: Uniqlo

Osebno mi je všeč prav vse, predvsem pa tista subtilna in elegantna francoska nota, ki jo zaznam povsod in je namenjena prav nam, ženskam.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.