Gelish nohti za popolno manikiro

Mnogokrat sem že pisala o tem, da so roke naša vizitka, in zelo lepo je, če so urejene ter negovane, za kar menim, da v teh časih resnično ne potrebujemo veliko. Saj vem, da smo vedno v naglici in marsikdaj dobesedno tečemo, ampak enkrat na mesec se moramo nujno ustaviti ter pomisliti na roke, ki so 24 ur na dan izpostavljene ter veliko povedo o nas. Ko pa ste že pri kozmetičarki ali v studiu za manikiro, nikar ne pozabite na noge in stopala: četudi so sedaj skrita, si zaslužijo spoštovanje, saj držijo težo celega telesa in poskrbijo, da lahko hodimo po svetu. Že zato bi bilo dobro, da jih negujemo z oljem in kremami, si privoščimo pedikuro in izberemo lak za nohte, ki nam je najbolj pri srcu. Konec koncev se urejena ženska prepozna tudi po urejenih nogah, kajne?

Foto: Biljana Babič
Foto: Biljana Babič
Foto: Biljana Babič
Foto: Biljana Babič
Foto: Biljana Babič

Mani & Pedi Studio je prvi salon na obali (in sicer v Izoli, Cankarjev drevored 9), ki se ukvarja izključno s permanentnim lakiranjem nohtov z laki znamke Gelish. Poudarek dajejo na naravne nohte, zato je kar pomembno vedeti, kaj je pravzaprav Gelish. Lastnica Samra ni le odlična na področju tehnike Gelish (priznam, da me je njena natančnost zelo presenetila, hkrati pa vsi njeni gibi govorijo o veliki ljubezni do tega posla, kar je tudi ključ za uspeh), temveč se najprej osredotoči na dejansko stanje nohtov. Žal so mnogokrat ženske prepričane, da imajo na nohtih Gelish lake, v resnici pa temu ni tako, kar se dokaj hitro pokaže pri odstranjevanju laka, predvsem pa pri stanju nohta pod gelom, ki ni Gelish. Vse lepo in prav, dokler je lak nov ter na svojem mestu, vendar ko ga odstranimo in ugotovimo, da ni bil dovolj kvaliteten, je naš noht v zelo slabem stanju.

Foto: Biljana Babič
Foto: Biljana Babič
Foto: Biljana Babič
Foto: Biljana Babič
Foto: Biljana Babič

Gelish Soak – Off Gel Polish je najkvalitetnejši permanentni lak in vodilni na svetovnem trgu. Z Gelish izdelki lahko obdelamo vsak zdrav in nepoškodovan noht. Na nohtih ostane od 3 do 5 tednov, nanaša se kot lak, obstojen pa je kot gel. Se ne lomi, kruši ali poka. Odstranimo ga brez piljenja, kar je zelo pomembno, saj se tudi sama ne bi nikoli odločila za gel, ki ga moram potem odstraniti z grobo pilico in razlog je zelo enostaven: nekoč sem dala skozi zadevo na nogah in okrevala več kot eno leto. Namreč nohti znajo biti zelo krhki, zato jih prekomerno piljenje le poškoduje in, kot najbrž veste, težko je potem ponovno priti do zdravega nohta. Sicer nemogoče v našem svetu že skoraj ne obstaja, ampak jaz gledam na stvari malo drugače: zakaj poškodovati, če ni potrebno? In podobno velja za umetne permanentne trepalnice ali podaljšane lase: niso vsi isti in niso vsi primerni.

Foto: Biljana Babič
Foto: Biljana Babič
Foto: Biljana Babič

Mani & Pedi Studio je majhen kotiček v centru Izole, ki preseneča zaradi topline in urejenosti. Saj veste, ko je vse na svojem mestu, smo ženske navdušene in pri Samri je vse tako, kot mora biti. Nova kolekcija Gelish ponuja zelo intenzivne barve in nove so že na poti, saj je božič pred vrati. Osebno sem stavila na njihovo novo rdečo, vendar me mikajo tudi vsi ostali mlečni toni, zato že vem, da se bom vrnila. In tokrat si bom vzela malo več časa, da privoščim nekaj dobrega in lepega tudi svojim nogam, ker vem, da si zaslužijo le najbolje!

 

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.