Glamur na rdeči preprogi Filmskega festivala v Cannesu

Filmski festival v Cannesu velja za enega najbolj prestižnih dogodkov v celem letu. Vsa prepoznavna imena Hollywooda zamenjajo domače kraje za francosko riviero in s premiere na premiro burijo duhove z takšnimi in drugačnimi podobami. Letos glamurja ni manjkalo, zvezdnice so poskrbele za brezhibne videze, čudovite obleke in popoln make-up ter pričesko. Opaziti je bilo veliko črnine, ta velja za brezčasni odtenek, ki je vedno v modi. Emily Ratajkowski, Bella Hadid, Cara Delevingne, Léa Seydoux in Julianne Moore so vse izbrale večno eleganco, vsaka oprava je pa sama za sebe posebna in drugačna od drugih.

Za angelski pridih sta poskrbeli igralki Elle Fanning in Lashana Lynch. Eva Longoria pa se je svetila v srebni dolgi obleki z detajli zrcalc. Ne smemo pozabiti na barve! Vedno šik Diane Kruger je očarala v dolgi rdeči toaleti in z matchy rdečo šminko, ki se odlično poda barvi njene polti ter las. Vplivnica, Leonie Hanne je nosila Valentino obleko, podobno različico smo lahko že več krat videli na raznih prireditvah. Manekenki, Jasmine Tookes in Jourdan Dunn sta vsaka v svojem odtenku poskrbele za nekaj svežine na rdeči preprogi.

Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.