Glamurozne v toplih in nevtralnih odtenkih

Zimska moda navdušuje in brez določenih kosov oblačil si verjetno ne predstavljate vsakdana. Modni strokovnjaki priporočajo, da v svoje outfite dodate tudi kanček toplih in nevtralnih odtenkov, saj dodajo pridih glamurja ter prestiža. Pa pričnimo najprej s toplimi odtenki; med te spadajo rdeča, rumena, oranžna, rožnata in vse nianse vmes. Dovolj je že, da si omislite le en modni kos, a če ste modne avanturistke, poskusite z monochrom videzom, ki nikoli ne razočara in brez dvoma naredi vtis na okolico.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
vir: Pinterest

In kateri so must have kosi, ki bodo dodali prej omenjen glamur? Na prvem mestu so vrhnji kosi, ki bodo naredili največjo razliko in spadajo med statement modne kose. Dober plašč ali jakna vam bo dobro služila tudi po več sezon. Seveda ne moremo da ne bi omenili pletenin, ki so zaznamovale to mrzlo sezono. Zaželeni so tudi kombinezoni in matchy-matchy videzi, o katerih smo že veliko pisale; torej omislite si spodnji in zgornji del v podobnem ali celo istem odtenku ter ga nosite kot celoto.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Podobna pravila veljajo tudi pri nošenju nevtralnih odtenkov, ki pridejo v poštev za vse, ne tako zelo naklonjene barvam. Med te spadajo bež, bela, siva in črna, ki izpadejo zelo sofisticirano in nič kaj dolgočasno v pravih modnih kombinacijah. Poizkusite z baggy hlačami ter oprijeto majico in visokimi petami, ki bodo dodale piko na i. Če pa imate raje krila, izberite plisirano in ga kombinirajte s pleteninami. Eden izmed brezčasnih modnih kosov, ki jih lahko nosite, pa je klasična bela srajca. Tudi to lahko skombinirate v matchy slogu ali pa poskusite s kontrasti in oblečete na primer usnjene črne hlače, ki bodo pomešale klasičen ter rahlo rockerski  videz.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.