Imate vse dodatke za dober stil?

Brez dobrih dodatkov ni dobrega stila. Pravzaprav bi lahko celo rekla, da so prav dodatki tisti, ki poskrbijo za odličen stil. Lahko nosimo stvari iz H&M-a, a s pravo torbico in odlično broško lahko spremenimo celostno podobo. In seveda so prav dodatki tisti, ki nam podarijo občutek bogastva in dobrega okusa. Tudi letošnja zima jih ima veliko; ne bom govorila o čevljih in torbicah, saj te poznamo vsi. Tukaj so vsi ostali, no, skoraj, saj bi se z lahkoto našlo še kaj …

Nogavice

Zdi se mi, da enostavne in navadne sploh ne obstajajo več. Nova generacija hlačnih nogavic je super dodelana in bogata, edina težava je, da zahtevajo tovrstne nogavice zelo enostavno obleko: beri “malo črno” in to je to.

Nogavice

Broške

So mi zelo všeč zato, ker popestrijo vse blazerje. In všeč mi je, če jih je prav veliko, tako kot jih je nosila Coco Chanel in druge za njo. Broška je vedno pika na i in deluje zelo sofisticirano zato, ker smo nanjo pozabile. Jaz jih imam poln predal in se močno trudim, da ne ostanejo tam notri.

Broška

Sončna očala

Vedno pridejo prav in mi jih obožujemo. Velika, temna, diva stil! Četudi zdaj ni več prav veliko sonca, so očala tisto, kar potrebujete podnevi in takrat, ko niste v prav odlični formi. Mirno jih kombinirajte tudi z dodatki, denimo torbicami in pasovi. Kanček rdeče tudi ne bo škodil.

Sončna očala

Klobuk

Včasih si prav mislim, da bi rada videla na ulicah kar trumo klobukov, pa se to ne zgodi. Še en dodatek, ki ima čarobno moč in na katerega smo malo pozabile. Bodisi zaradi hitrega življenja, bodisi zato, ker imamo raje volnene in bolj praktične … A klobuk ohranja svoj šarm in je kar dobro, če si ga omislimo.

Klobuk

Šal ali ruta

V letošnji zimi jih je ogromno in ogromno je načinov, kako jih lahko nosimo. Osebno sem za najbolj preprostega: da visi v vsej svoji dolžini in lepoti. Zato izberite nekaj zelo barvitega in dinamičnega, da bo resnično opažen. In da, pravi šali zahtevajo malo več denarja, vendar jih boste nosile celo življenje.

Ruta ali šal

Pas

Gucci je tako ali drugače poskrbel za tiste famozne logotipe, za katere sem bila prepričana, da smo jih že zdavnaj pozabili. V mladih letih je bil moj najljubši D&G, potem je znamka propadla, tako da je zdaj izbira povsem drugačna. Ampak da, črke ostajajo, tako kot zlata barva. In super je to, da vidimo, kje je pas!

Pas

Verižica

Joker, kratka ali daljša in tudi v obliki cerkvenih ikon. Nakita je res ogromno in brez verižic že skoraj ne gre. Barva ostaja zlata in tudi kamni odigrajo zanimivo vlogo. Lahko jih nosite več hkrati, čudovite pa so z odpetimi bluzami.

Verižica

Uhani

Vodilo je le eno: naj bodo veliki. Uhan je prav gotovo zelo zanimiva stvar, saj vedno poskrbi, da pride obraz še bolj do izraza. Sem za viseče in tudi okrogle, za speto pričesko in zato, da se lesketamo podnevi, ponoči, popoldan, vedno! Ne pozabite na bisere, saj vem, da so klasični, a vedno dobro delujejo.

Uhani
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.