Intervju s Sanjo Grohar: “Ne glede na vse modne zapovedi vedno dodajte še svoj “glitter”

Sanja Grohar je prepoznavno ime v slovenski javnosti, kot bivša Miss Slovenije, pevka pa tudi modna blogerka. Kot prava kameleonka se Sanja zna preleviti v čisto vsako vlogo in to odlično izpeljati. Na njenem modnem in lepotnem blogu They Call Me BamBam lahko zasledimo veliko modnih stajlingov, ki predstavljajo moderno žensko enaindvajsetega stoletja, ki se ne boji izstopati iz množice. Poleg tega nas vsakič znova preseneti z novo pričesko in drznim make-up videzom. Sanja si je vzela čas za nas in delila z nami zanimivosti o svojem blogu, »it« kosih te jeseni/zime in mnogo drugega.

Kaj vam je najbolj všeč pri pisanju in ustvarjanju svojega lastnega bloga?

Že od malega sem bila modna navdušenka, kasneje me je pot zanesla v manekenske vode, kjer mi je bila moda se bolj blizu in imeti svoj modni blog je nekaj najboljšega zame, ker sem lahko ustvarjalna in če s tem koga navdušim, super. Sam proces fotografiranja, izbiranja stylinga in potem pisanje besedila ter sama objava. Ko objavim blog in dobivam prve odzive, se počutim najboljše.

vir: www.theycallmebambam.com
Vir: www.theycallmebambam.com

Katere svetovne blogerke so vam najljubše in zakaj?

V bistvu me bolj navdušujejo tiste, ki so drugačne, z drugačnim stilom, tiste, ki si upajo. Seveda poznam in sledim tudi trenutno najbolj popularnim blogerkam, vendar hecno, da me navadno navdušijo tiste manj znane … punce, ki eksperimentirajo s street in elegantnim stilom, nekatere s svojim signature make-upom, druge z barvo las.  Ne vem, sama drugačnost me je vedno privlačila, saj sem si v življenju tudi sama želela izstopati in biti drugačna od ostalih.

Ali se je vaš osebni slog spremenil, ko ste se preselili v tujino?

Hm… tudi, ko sem bila v Sloveniji, sem izbirala zelo drugačne stajlinge, ampak priznam, da sem po selitvi v London začela še bolj eksperimentirati, znebila sem se naše “majhnosti” in sem dejansko neobremenjena.

vir: www.theycallmebambam.com
Vir: www.theycallmebambam.com

London ima veliko modnih znamk, ki so v Sloveniji še neznane. Katere so vaše najljubše?

Mislim, da tudi v Sloveniji ljudje vedo za znamke, ki jih tam ni, a jih lahko najdemo v Londonu. Sicer pa zelo veliko naročam preko spleta in to so spletke z različnimi znamkami. Lahko omenim tudi znamko Amen London, ki izdeluje unikatna oblačila. To leto so me izbrali za njihov obraz.

Če bi lahko eno leto nosili le 10 kosov oblačil, katere bi izbrali?

Ripped jeans hlače, usnjeno jakno, belo kratko majčko, nike airmax, rukzak, dolg rjav Zarin plašč, škornje čez koleno z visoko peto, črne hlače ter očala … Potem pa bi kombinirala, haha.

vir: www.theycallmebambam.com
Vir: www.theycallmebambam.com

Za kateri modni kos ste pripravljeni odšteti največ denarja?

Za designer torbico ali čevlje.

Kaj mislite, da bo »it« kos te jeseni in zime?

Škornji čez koleno.

vir: www.theycallmebambam.com
Vir: www.theycallmebambam.com

Kakšni so vaši cilji za v prihodnje? 

Širiti svoj blog (sedaj sta dodani še sekciji potovanje in beauty) potovati in uživati v službi blogerke.

In še za konec en modni ali lepotni nasvet za bralke glitterja:

Ne glede na vse modne zapovedi vedno dodajte se svoj “glitter”, nekaj, kar vas bo ločilo od ostalih, ker ste unikatne in takšne ste najlepše.

vir: www.theycallmebambam.com
Vir: www.theycallmebambam.com

podpis_natasa2

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.