Jesen tudi na nohtih

Trendi na področju manikire ponujajo raznovrstne barve, oblike in načine lakiranja nohtov. Opaziti je, da so štiri barve zavladale temu področju in postale must have ljubiteljic jesenskih odtenkov. Prvi odtenek ni nobena novost mrzle sezone, saj je bordo tisti, ki nikoli ne gre iz mode. Temnejši odtenek se lepo poda krajšim postriženim nohtom in zelo lepo poudari barvo vaše polti ne glede na to, ali je ta svetlejša ali temnejša. Takoj za tem so IN rjavi odtenki na nohtih v različnih niansah. Tega velikokrat vidimo tudi v kombinacijah z nude lakom, saj se ta dva odtenka odlično ujameta. Prav tako je ta odtenek priljubljen na nekoliko krajših, lepo oblikovanih nohtih. Ljubiteljice dolgih nohtov si pa raje privoščite bolj svetlo rjav odtenek.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: OPI

vir: Essence
vit: Tom Ford

Pravi vrhunec pa je to jesen doživela temno zelena barva, na katero velikokrat pozabimo. Plus tega odtenka je tako kot pri bordoju to, da pristaja različnim barvam polti. In tudi v smislu dolžine in oblike – zelena bo lepo popestrila vsake roke. Ne bojte se je uporabiti tudi kot poslikavo, na primer zelo IN je še vedno francoska manikira z barvitimi konicami. V barvi buče, oranžne, pa si lahko omislite nohte kljub temu, da se poslavljamo od jeseni. Zagotovo tu ni govora o neon oranžni, ampak temnejši, ki ni tako zelo udarna, a še vedno boste z njo opažene.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Gelish
vir: Pinterest
vir: tenovertel
vir: NCLA

In še zadnji odtenek, ki ne sme v pozabo,  je temno modra. Ta vsekakor ne sme manjkati na lestvici must have lakov za nohte v vsej svoji lepoti. Velikokrat jo lahko dobimo v mat različici, pravi hit pa so tudi laki z bleščicami, ki bodo še bolj zaželeni prihajajočo praznično sezono.

vir: Chanel
vir: Pinterest
vir: Zoya
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.