Jeseni ponovno prihajajo klasične, črne torbe

Seveda niso novost in najbrž je kar normalno, da so dovolj velike za vse naše stvari, kar je res super. Vračajo se torej rahlo povečane torbe, spet ne ogromne, a vsekakor večje od srednjih modelov, ki smo jih nosile poleti. Jesen je tudi sezona dela in ustvarjanja, zato postanejo torbe in torbice prilagojene našim potrebam, črna pa je stalnica, ki ostaja varna oaza za hladno sezono. Skoraj vsaka znamka ponuja model, ki je velik in prostoren, torbice pa so z ročajem ali za na ramo. Za večerne priložnosti ostajajo primerne manjše torbice, mnogokrat okrašene in vsekakor tudi elegantne, kar bo super za vse male črne obleke in nasploh črne kreacije, ki še pridejo.

Če ste se te dni sprehajale po mestu in že malo gledale nove kolekcije, potem ste morda opazile, da se črna vrača in je resnično čudovita. Kar nekaj časa je ni bilo, saj smo se raje prepustile barvam, a letošnja zima obuja klasiko in prefinjenost, o kateri sem že pisala: ta občutek, da so v modi stvari, ki so jih nosile naše mame ali babice. Prefinjena subtilnost, ki je prisotna tudi na področju modnih dodatkov. Konec koncev je črna torbica kos, ki ga preprosto moramo imeti, saj brez nje ne bo šlo. Vem, da jih imate v omari že polno, a morda se najde kaj prostora za nov model, če ne, pa je vsekakor dobrodošlo, da recikliramo vse stare!

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.