Jesenski make-up v zlatih tonih

Za uvod nekaj o zlati barvi, o kateri načeloma malo pišemo, saj jo običajno povezujemo z modnimi dodatki in praznovanjem. Zlata barva predstavlja svetlobo, energijo in bogastvo. Vedno je povezana s soncem, je barva, ki oddaja toplino in moč. Prav zlata na vekah in v smislu senčila je barva, ki je najbolj vsestranska, saj pristaja vsem ženskam; čudovita je z rjavimi očmi, prav tako z modrimi in zelenimi, saj se zna prijazno lesketati in na prvo mesto postaviti žensko lepoto. Najlepša je takrat, ko jo kombiniramo z zemeljskimi toni in prav takšen je make-up letošnje jeseni: mešanica zlata, bakra in slonokoščene, zraven pa vsi odtenki rjave in bež.

Foto: Zen za Mia Cosmetics Paris

Da bi pravilno ustvarili lep make-up, ne potrebujemo prav znanstvene fantastike, daleč od tega, saj so prav omenjene barve najbolj enostavne za kombinacijo. Vsakič, ko sem v naglici ali se mi ne ljubi, izberem prav te odtenke in sem res hitro urejena. Tokrat sem si privoščila make-up z linijo Mia Cosmetics Paris , ki jo najdete pri nas v dm in je res odlična; ponuja vam kar nekaj izdelkov za obraz, med katerimi navdušujejo barvne kreme namesto pudra in korektorji v stiku za vse možne težave, od rdečice do mozoljev in podočnjakov. Kot vidite so barve izredno intenzivne in tudi obstojne; čeprav nisem uporabila mokrega čopiča, sem bila z rezultatom zelo zadovoljna, saj je za slikanje ali snemanje vedno dobro, da so odtenki nekoliko bolj markantni.

Foto: Zen za Mia Cosmetics Paris
Foto: Zen za Mia Cosmetics Paris
Foto: Zen za Mia Cosmetics Paris

Na vekah se barve prelivajo iz mat bele do zlate in temno rjave, ki pa ima v sebi kanček jajčevca; ta vijola odtenek je prav tako hvaležen in ga toplo priporočam! Razmišljala sem, da bi bilo zlato senčilo odlično tudi na celi veki, v smislu večernega make-upa, v kombinaciji s črnim črtalom in morda dodatkom umetnih trepalnic: to je videz, ki ga zdaj že videvamo na Instagramu, kjer se počasi in v pričakovanju decembra rojevajo svečani videzi. Če se zdaj odločite za nakup novih ličil, boste opazile, da je povsod ogromno zlatih barv, ki so super za jesenske dni in hkrati tudi zelo uporabne do konca leta in še več. Zanimivo je vedeti, da so že v starem Egiptu faraoni s to barvo predstavljali ne le slavo in obstojnost svojega ljudstva v času, temveč so jo uporabljali tudi zato, ker je simbolizirala duhovno svetlobo, večno življenje in reinkarnacijo.

Foto: Zen za Mia Cosmetics Paris

Za konec še šminka: Mia cosmetics vam ponuja zanimiv izbor v kar odločnih odtenkih; super všeč mi je, da gre za mehke teksture in šminke, ki jih hitro nanesemo, tudi brez ogledala in obrobe.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.