Kaj obleči pozimi in kako biti šik

Še dobro, da imamo danes tako barvite in razgibane ulice, ki nam omogočajo, da neprestano črpamo navdihe. In v tem primeru so odlične tudi zvezdnice, sploh tiste s slogom, ki narekujejo trende in dokazujejo, da je ženska s stilom ne le lepa, temveč tudi močna in samozavestna. Če se poleti lahko poigramo predvsem z barvami, je zima druga pesem, ki omogoča malo manj eksperimentiranja, a to seveda ne pomeni, da je dolgočasna, daleč od tega. Za vas sem izbrala nekaj outfitov, ki so zelo lepi, in zdaj vam bom povedala, zakaj.

Kavbojke s petami

Ta kombinacija je vrhunska, a potrebujete dve stvari: odlične salonarje in še boljše kavbojke. Prav vsak model kavbojk namreč ni za pete in vsak salonar ni za kavbojke … torej pozor. V tem trenutku lahko stavite na visok pas in krajši model jeansa, čevlji pa so lahko tudi škornji ali gležnjarji in ni nujno, da je peta v obliki stiletta.

Dakota Johnson

Poskusite z belo

Povem vam, da jo nosimo premalo in se sploh ne zavedamo, kako je v resnici lepa, močna, romantična in zelo pogumna. Tudi od glave do pete, zakaj ne? Zima narekuje ne le črne ali temne tone, temveč tudi svetle, ki prav popestrijo sive dneve. Če so vam všeč pletenine, potem ste na konju, ker jih je ogromno v beli barvi.

Gigi Hadid

Plašč v kamelji barvi

Seveda je klasičen in prav zato noro lep. Mislim, da ne bo šel nikoli iz mode, vedno bo aktualen in vedno bo čudovit. Razlog je enostaven: gre z vsem in vas vedno dvigne, ker delujete bolj prefinjeno in elegantno. Četudi si omislite superge, kot je to storila manekenka Karlie Kloss, je rezultat brezhiben. Plašč v kamelji barvi je prav čaroben.

Karlie Kloss

En odbit kos

Res ni nujno, da nosite nore stvari in se po svetu sprehajate kot barvite papige, a tu in tam si le privoščite nekaj barvitega in norega. Olivia Palermo to nedvomno obvlada in stavi prav na vrhnji kos, ki je tisti, ki se ga najbolj opazi! To je vedno ključ za uspeh in dober stil, ker si viden in hkrati drugačen od ostalih. Dobro je izstopati!

Olivia Palermo

Športno s slogom

In to je prav opis Alexe Chung, ki zelo dobro pozna modo in jo vedno nosi na svoj način. Malo živalskega potiska, baskovska čepica, potem visok ovratnik, prave kavbojke. V resnici na sebi nima nič posebnega, a rezultat je v celoti še kako poseben. Gre tudi za to, da so vsi kosi dobro narejeni in krojeni, kar je seveda opaziti. Torej kombinirajte dostopno in razkošno, vam ne bo žal.

Alexa Chung

Živalski potisk

Ko vam je najbolj dolgčas na svetu, si privoščite živalski potisk in … hop, svet bo takoj v drugih barvah. Ta potisk je ravno prav agresiven, oziroma temperamenten, da doda vsakemu outfitu piko na i. In ker gre za piko, ne za morje, naj ga ne bo na pretek, dovolj je en detajl: plašček, čevlji, torbica, pas, klobuk, izbira je vaša.

Kate Moss

Črna in bela

Kombinacija, ki ne bo šla nikoli iz mode in bo vedno aktualna. Gre za ravnovesje med barvami in za klasično eleganco: ne postara, deluje dobro, nas pomirja (in to je še kako pomembno). Lahko izberete prav navaden kostim, morda malo črno obleko z belim plaščem ali obratno, bela in črna tako ali drugače vedno delujeta dobro in omogočata vse možne modne eksperimente.

Olivia Palermo

Plastenje

Nedvomno najboljši način oblačenja za tiste, ki ne trpijo težkih voln in jim je hitro vroče. Plasteneje torej, na čebulo, oziroma eno čez drugo. Primer: svileni top s čipko, bluza, daljša in debela pletenina, plašč. Tako se lahko postopoma slečete, če vam je vroče in seveda je čar vsega ta, da imate na sebi več lepih kosov, torej več modne zabave.

Blake Lively
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.