Kaj pa oranžna?

Priznam, da ni moja barva in zanimivo, kako jo kar težko najdem v svoji garderobi, ki je resnično bogata na področju barv. Oranžna je posebna in prav gotovo ne za vse ženske, ampak nekaj zelo drži: prinaša pozitivno energijo, željo po življenju in je 100 % poletna. Torej zakaj ne? Kdo ve, morda se odločim tudi sama.

Vir: Grazia.it

 

kopalke JOHANNA ORTIZ via Netaporter
Krilo H&M
Obleka AROSS GIRL X SOLER via Netaporter

Že pozimi smo jo videli na rdeči preprogi: oranžne dolge obleke so bile pravo presenečene in osvežitev v morju črnine. Zdaj se ta zgodba nadaljuje in kot rečeno ni za vsako, a morda si lahko le privoščimo kakšen poseben kos, kot denimo kopalke, krilo z volančki, navadno majico ali modni dodatek. Nosimo jo z belo in bež, tako deluje res vrhunsko, je pa lepa tudi z jeansom in temno modro barvo. Črno tokrat preskočim, saj vem, da jo v poletni sezoni uporabljamo občutno manj.

Torbica ALAÏA via Netaporter
Vir: Pinterest
Sandali CAFENOIR
Obleka ZARA
Bluza MANGO
Hlače FASHION UNION via Zalando.it

Če pa vas še vedno nisem prepričala, no, potem lahko poskusite z make-upom, na tem področju sem zelo suverena tudi sama. Oranžno senčilo v kombinaciji z zlato-rjavo barvo je nekaj čudovitega in deluje na modre ali rjave oči. Nisem za oranžno šminko, saj običajno poskrbi, da so zobje rumeni, in prav gotovo gre za barvo, ki se ne poda vsaki polti. Dodajte zlat nakit in boste popolne.

Salonarji JIMMY CHOO
Vir: Pinterest
Obleka & OTHER STORIES
Očala TOPSHOP
Blazer THE ATTICO via Mytheresa

Čez nekaj tednov, ko bo tudi koža nekoliko bolj zagorela, bo oranžna še bolj pršla do izraza.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.