Kaj se splača kupiti na trenutnih razprodajah

Zimske razprodaje so tu in te prinašajo pravo nakupovalno evforijo. Zelo hitro lahko pademo v začaran krog potrošništva in napis razprodaje ter znak % vzbudi željo po nepotrebnih nakupih. Da nas le-te ne zavedejo, je dobro pred nakupi pogledati, kaj vam manjka v garderobi in kateri kosi bi lahko dopolnili že obstoječe videze. Za vas pa je spisek oblačil in modnih dodatkov, v katere se splača investirati ravno v času razprodaj. Med temi so na prvem mestu brez dvoma modni kosi iz kašmirja, ki spadajo med najbolj luksuzne in za nošnjo izredno prijetne materiale. Ti so ponavadi dražji od navadnih puloverjev, zato je nakup v času razprodaj dobra naložba, ki vas ne bo razočarala. Tudi vrhnji kosi so odličen nakup med razprodajami; med must have spadajo jakne s pasom, ki bodo zelo zaželene v zimskem in spomladanskem času.

Vir: Pinterest
Vir: Co, Net-a-Porter
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Frankie Shop

Kar zadeva obutev, ponavadi ostanejo v znižani sekciji modeli, ki so preveč trendi ali pa nekvalitetni. Ve pa ne glede na ceno izberite le modele, ki jih boste lahko nosile tudi naslednje leto. Med te spadajo črni gležnjarji in škornji, ki jih boste tudi naslednje leto nosile na številne kombinacije z jeansom ali pa oblekami. Še en zunanji kos, v katerega se splača investirati, pa je statement plašč v zanimivem odtenku. Ta je lahko bolj intenzivne barvne ali pa v pastelih. Model pa naj bo čim bolj klasičen, lahko je tudi oversized, saj ta ne gre iz mode.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Stand studio
Vir: Pinterest

Maxi ženstvena obleka, pa naj bo nakup za vašo dušo, ki jo boste lahko nosile to zimo s plaščem, v toplejših mesecih pa na primer le s puloverjem ali samostojno. Ta naj bo lepa, ohlapna, v zanimivi barvi ali pa s potiskom, ki bo pustil vtis. Bodite le pozorne pri materialih, da ta diha. In še ena obutev, za katero morate med letom odšteti nekoliko več denarja in je na znižanjih odličen nakup. To so udobni čevlji z visoko peto, saj je na žalost tako, da so čevlji višjega cenovnega razreda bolj udobni ter trpežni kot nižjega. To je seveda zaradi materiala, tehnike in pri teh se res ne splača “šparat”, saj vas nekvalitetni čevlji (sploh pa z visoko peto) lahko ožulijo ali še huje, škodujejo vašemu zdravju.

Vir: Pinterest
Vir: Zimmermann
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Manolo Blahnik
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.