Kaki odtenki v poletnih mesecih

Morda na prvo misel povsem jesenska barva, pa vendar je kaki zelena ena tistih opcij, ki se bo v resnici odlično obnesla kar skozi vse leto. Ne zmotijo je tekoči trendi niti starostni razponi, saj si jo z lahkoto privoščimo skoraj vse ženske, v katerem koli letnem času, ob kateri koli priložnosti. V sebi nekako, tako kot morda siva, ohranja tisto večnost, ki izžareva eleganco, pa vendar ni vsiljiva ter prav zato dobra družica mnogim preostalim IN modnim odtenkom. Naj gre za dnevni ali eleganten, večerni outfit, pogosto bomo ravno z njo rešile modno zagato ter si ob njej morda tako privoščile zahteven, pisan kos, kot so na primer divje petke, vpadljiva torbica ali odštekana jakna.

VivaLuxury
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Fashioned Chic

Včasih znajo ti zeleno-rjavi odtenki ponuditi alternativo klasični črnini, po kateri še vedno tako zelo rade posegamo tudi v najbolj vročih, poletnih dneh. Te mesece predlagam predvsem kaki kombinezone, tiste povsem minimalističnih krojev, zraven katerih bo dovolj že preprost sandal, zlat nakit in kul sončna očala. V takšni barvi so več kot prelepe prefinjene kratke hlače, v safari ali kakem drugem stilu, ki še vedno veljajo za must have kos sezone, uporabne pa bodo celo naslednjo jesen, seveda v kombinaciji z retro škornji in najlonkami.

Pinterest
Fashioned Chic
Pinterest
Pinterest

Kaki zeleni so pogosto slip topi in obleke, v delikatni svili in z dodatkom čipke, ki jih nosimo poleg dolgih, lahkotnih kril, kratkih hlač ali širokih, barvitih hlač v mešanicah rumene, oranžne, rjave in/ali pink. V tem trenutku gre seveda omeniti tudi kaki kopalke, dvodelne, a še veliko raje enodelne, s katerimi bomo nedvomno delovale zelo damsko, ženstvenost tega odtenka pa ni spregledala niti lepotna scena, ki si ga je za najbolj vročo sezono privoščila sicer v manjših, a zato vseeno čutnih količinah, predvsem na nohtih in vekah, tudi tu z nežnim dotikom zlate in sončno rumene.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.