Kako do enostavne pričeske v slogu Kate Middleton

Prosim, ne zamerite, daleč od tega, da sem podobna Kate, a ta pričeska me je res spomnila nanjo in ko sem jo na sebi zagledala, priznam, da sem bila res zelo zadovoljna. Hvala Tini iz salona Hairspa v Ljubljani in odličnim produktom Moroccanoil, ki so znova poskrbeli, da je bilo vse na svojem mestu. Pričeska je hitra, enostavna in zelo elegantna, zdaj mi dela družbo vsaj dvakrat na teden in vidim, da je všeč tudi ostalim. Postopek je hiter in ga z lahkoto dosežete tudi same doma (saj veste, kako je s tem, če je uspelo meni, potem bo prav gotovo tudi vam!).

Foto: Zen za Moroccanoil

Tina je uporabila tri Moroccanoil produkte za pripravo las:

Ključnega pomena je, da imajo lasje določen volumen. Če ga naravno nimate in so lasje nekoliko bolj gladki, potem ga je potrebno dodati. To je tudi moj primer, po drugi strani pa je super, ker pričeska ne potrebuje natupiranja in ni težka ali zahtevna na glavi, v resnici gre za povsem navaden čop, ki ga naredimo s prosojno, čim manjšo elastiko. Čop zrahljamo tako, da elastiko rahlo potisnemo proti konicam. Nad elastiko naredimo s prsti luknjo tako, da lahko čop enkrat obrnemo in damo prav v luknjo, med lasmi. Elastiko potisnem nazaj, da bo ponovno čop tesen.

Voilá, pričeska je že narejena! Preizkusila sem jo s prečko na sredini ali na strani in je veliko lepša, če je prečka na sredini. Nadgradnja te pričeske je, da naredimo še kito, ampak ni nujno. Če imate valovite lase, je super zato, ker bo tako imel čop še več volumna. S Tino sva ugotavljali, da je ta pričeska primerna za vsak dan in tudi za kakšno posebno priložnost, in res se mi zdi čudovito, da jo lahko ustvarim sama!

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.