Kako dobro pripraviti lase za pričesko

Zanimive so te zgodbe z našimi lasmi. Nekateri so zelo ukrotljivi, drugi krhki, eni so zelo gosti, drugi redki, ravni ali skodrani, svetli ali temni. In da, vsaka ima svoje težave. Običajno je tako, da si tiste z ravnimi lasmi želijo kodre in obratno. Vedno pa je najpomembnejše to, da so lasje negovani in zdravi. Moj zadnji obisk pri frizerju, pri ljubi Tini v Salonu Hairspa v Ljubljani, mi je omogočil, da spoznam nov produkt v bogati družini Moroccanoil: All in One Leave-In Conditioner – Balzam brez izpiranja.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Brez balzama in marsikdaj tudi brez mask pri meni ne gre; že sama struktura dolgih las zahteva, da je balzam vedno prisoten, ta produkt pa je res super zato, ker ga ne izperemo, lase pa pusti mehke, dišeče in jih prav nič ne odtežuje.  V trenutku hidrira in razvozla, preprečuje toplotno poškodbo in lomljenje, lase ohrani mehke in negovane do 72 ur ter je obogaten z arganovim oljem in naravnimi superživili. Seveda moram nujno omeniti čudovit Moroccanoil vonj, ki je prav gotovo zaščitni znak pri tej znamki.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Kako ga uporabljati? Lase očistite z vlažilnim šamponom Moroccanoil, nato nanesite Moroccanoil balzam brez izpiranja na lase, osušene z brisačo, in počešite. Oblikujte pričesko kot običajno, v trenutku pa boste opazile, da so lasje veliko bolj ukrotljivi in mehkejši. Čeprav imam le malo kodrov, si predstavljam, da zna biti ta produkt super prav na laseh, ki so zelo skodrani, in pa na tistih, ki so zelo suhi. Če si želite imeti res lepo oblikovano pričesko, je pomembno tudi to, da ne greste spat z vlažnimi lasmi. Ko so lasje mokri, so najbolj lomljivi. To pomeni, da jim drgnjenje ob rjuhe vse prej kot koristi. S tem dejanjem si lahko na koncu nakopljemo zlomljene konice in krepaste lase. Tega pa zagotovo nočemo, kajne? Zato si vedno posušite lase, preden se zazibljete v spanec.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Kot običajno sem bila super zadovoljna in slišala sem, da bo letošnje leto za Moroccanoil še posebej bogato, z novimi produkti in čudovitimi lepotnimi avanturami. Komaj čakam!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

1 komentar

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.