Kako izbrati prave kavbojke v primeru hruškaste postave

Drage moje, že na začetku bi rada napisala, da sem prav dolgo razmišljala o naslovu za članek in se potem odločila za besedo “hruškasta”, ker vas vse obožujem in iskreno mislim, da so hruške lepe, sladke in super seksi. Večji boki so simbol ženstvenosti in kavbojke so kos, ki ga nosimo vsak dan, zato je prav, da izberete prave, torej tiste, ki vas naredijo še bolj privlačne! Kot veste, je modelov veliko, za močnejše postave pa zna biti problematično dejstvo, da je pas normalen, boki pa zelo široki, kar pomeni, da mora biti model kavbojk zelo velik, v pasu pa bo ostajalo veliko materiala. Edina rešitev je pas, vedno v upanju, da se vam ne bo v tem predelu preveč nabiralo, kajti v tem primeru morate obiskati šiviljo. Ali pa poglejte na internetu znamke, ki so specializirane za tovrstno modo in ponujajo modele, ki so 100 % prilagojeni hruškastim postavam. Te znamke krojijo kavbojke tako, da so v pasu ožje, na stegnih pa veliko širše. Svetujem vam, da malo preverite te znamke (imajo tudi spletno prodajo) ter dobite kakšno dobro idejo in navdih: www.pzijeans.comwww.goodamerican.comwww.cenianewyork.com. Nekateri modeli imajo male zadrge na zadnjem delu, torej prav pri zadnjici, da jih lahko prilagodite postavi. Mislim, da je to genialna zamisel, predvsem pa zelo praktična!

Vir: Pinterest

Zdaj pa še moji napotki in vedite, da delujejo! V zadnjih letih sem pomagala izbrati veliko pravih kavbojk in nikar ne mislite, da je to lahka naloga, daleč od tega! Poleg tega, da jih ni enostavno najti, so tukaj še drugi faktorji: dolžina, barva, kroj, višina pasu. Zdaj se mi že dobro sanja, kaj vse morajo vsebovati dobre kavbojke, zato da na hruškasti postavi izgledajo vrhunsko. Pripravljene torej na moja pravila? Pa začnimo.

Nujno visok pas

Zdaj je njegov čas in smo lahko prav srečne, da je tako v modi. Visok pas stisne trebuh in podaljša noge, zato je nedvomno vaš kroj. Po drugi strani je tako, da vam bo med sedenjem veliko bolj udobno in tudi trebuh bo na svojem mestu. Nič slabšega od nizkih kavbojk: ko sediš, zleze vse ven in res niso za nikamor!

Vir: Pinterest

Nujno temna barva

Ker je elegantnejša, sploh pozimi in tudi zato, ker optično oža. Stavite torej na temnejši jeans, ni nujno za zelo, zelo temen, a naj ne bo svetel in poletni, če se razumemo…Bolje, da ni peveč raztrgan, saj vsi modeli, ki vsebujejo dodatke (kar velja tudi za čipko, bleščice, kovice ali vezenine) poskrbijo, da je vsa pozornost na stegnih in vi tega nočete, kajne? Torej gladko, enostavno, temno.

Vir: Pinterest

Pomembnost Lycre

Vedno preverite material, namreč 100% bombaž ni za vas zato, ker se ne prilagodi telesu in ostaja trd, po pranju se rahlo skrči in vas spravi v obup. Lycra mora biti prisotna, vsaj 1%, elastane pa je zelo podoben in je učinek isti. Torej preverite, da so kavbojke vsaj malo elastične, ker se morajo prilagoditi postavi in ne smejo biti preveč ozke, saj bi vas ovirale.

Vir: Pinterest

Višja fazona na pasu

To je odličen trik zato, da se pas optično zoža, pa tudi zato, ta vas kavbojke lepo oblečejo in jih dobro čutite na bokih ter v predelu pasu. Ta fazona ni vedno prisotna, včasih je sploh ni, kar ni dobro. Idealno bi bilo najti modele z elastično fazono, ki rahlo spominja na tiste, ki jo nosijo nosečnice: torej zelo čvrst in elastičen bombaž. Seveda je pri nosečnicah izredno široka, pri vas bo normalna.

Vir: Pinterest

Pravi model jeansa

Danes so vsi modeli označeni z angleškimi besedami; če sem iskrena, niti ne vem, kakšen je točen prevod, ampak vem, da morate staviti na naslednje modele:  boot cut, wide leg in kick flare. Tudi straight leg je dobra izbira, saj gre za ravno krojene kavbojke, običajno z visokim pasom, ki so odlične s škornji ali petami. Če ste za skinny, tudi prav, ampak vedno v kombinaciji z zelo visokim pasom in veliko mero elastana!

Vir: Pinterest

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

1 komentar

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.