Kako nositi cvetlične potiske

Ogromno jih je in včasih imam prav občutek, da se bomo čez nekaj tednov spremenile v cvetoče vrtove! Rože in rožice, boho ali elegantne, male in ogromne, pisane ali črno bele, možnosti je ogromno, dejstvo pa je, da vsaka blagovna znamka ponuja res veliko kosov z rožami in dobro je vedeti, kako jih lahko nosimo.

vir: Pinterest

Kombinirajte jih z belo barvo. Ker je bela poletna barva in vedno pride prav; denimo bela bluza bo zelo lepa s cvetličnimi kavbojkami, prav tako bodo rože na majici lepe z belim jeansom. Podobno velja za obleko: stavite na model z rožami in jo kombinirajte z belim blazerjem. Najdite torej ravnovesje med enostavno barvo, kot je bela, in cvetličnim, bogatim potiskom. Podobno velja za črno, a ker govorimo o poletni, vroči sezoni, se mi zdi bolj primerno staviti na svetle odtenke, ker so veliko bolj hvaležni, ko se zunanje temperature povišajo.

Vir: Whowhatwear
vir: Wlfwelovefashion
vir: Atlantic Pacific
vir: Iluxestyle
vir: Vogue

Stavite na zelo enostavne dodatke. Cvetlični potisk je že sam po sebi zelo bogat in ne zahteva veliko dodatnega. Res je, da ga na modnih pistah videvamo v raznih kombinacijah, ampak kot veste, je realno življenje nekaj povsem drugačnega in hitro se zgodi, da nase damo preveč. Stavite torej na minimalističen nakit in enobarvne sandale ali torbice, ker je tako najbolj varno. Lahko se poigrate z barvitim nakitom, a le v primeru, da imate na sebi enobarvno majico ali pač enobarven zgornji del in bo tako barvit nakit nekoliko oddaljen od hlač ali krila.

vir: Olivia Plaermo
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Fendi poletje 2017
vir: Gucci poletje 2017

Kombinirajte različne potiske med seboj. Priznam, sem na zelo tveganem področju, saj gre za kombinacije, ki zahtevajo dobro mero spretnosti, ampak vaja dela mojstra, kajne? Osredotočite se na barvo in pozabite na potisk; če imate denimo bluzo z roza rožicami, jo lahko kombinirate z drugim kosom, ki ima prav tako roza pike ali črte. To deluje predvsem takrat, kot imate rože v različnih barvah, izberete torej eno in naj se ta barva ponavlja na drugem potisku. Optično deluje zelo dobro in prav nič kaotično. Sicer potrebujete malo poguma, a verjamem, da poletna sezona omogoča tudi kakšen modni podvig.

vir: Pinterest
vir: Fendi poletje 2017
vir: Fendi poletje 2017
vir: Alexander McQueen poletje 2017
vir: Pinterest
vir: Georges Hobeika 2017

Must have kos je dolga obleka. Preprosto zato, ker deluje 100 % poletno in ravno prav podeželsko. Nosile jo boste z nizkimi sandali in četudi bo polna rož, nič zato, ker boste nared za vsako priložnost. Pazite na velikost potiska: če niste najbolj vitke, potem je prav, da so rože manjše, ker vas optično tudi ožijo. V nasprotnem primeru si lahko privoščite vse in še več, tudi rože za večerno priložnost, z belim ali črnim blazerjem, visokimi petami in malo torbico. Spremenile se bomo torej v prave gozdne vile, jaz se že zelo veselim!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.