Kako nositi popularne hlače z vzorci

Ker je letošnja moda zelo razigrana in raznolika, me ne čudi, da povsod najdemo hlače z vzorci. Pike, črte, abstraktni motivi, predvsem pa rože so tiste, ki nam bodo narekovale tempo življenja. Običajno gre za hlače, ki so tudi zelo udobne, saj vzorci zahtevajo preprost model, ki močno spominja na pižamo. Tudi cvetlični kostimi so danes zelo aktualni, so pa vsekakor veliko bolj zahtevni, kot če izberemo samo en kos z rožami.

Foto: Zen

Hlače z vzorci so primerne predvsem za ženske, ki nimajo velikih bokov ali zadnjice. Težava je namreč v tem, da vsa oblačila z vzorci optično povečajo telo. Če imate težave s temi deli telesa, je dobro, da so hlače enobarvne in raje stavite na bluzo ali majico z vzorci. Ker so običajno vzorci dokaj nasičeni, mora biti zgornji del nekoliko bolj preprost. Nobene znanstvene fantastike: bela bluza ali top bosta super! Lahko si omislite tudi blazer, da bo podoba nekoliko bolj elegantna, kajti, saj veste, blazer vedno reši vse. Povem vam: deluje izvrstno!

Pete ali superge? Oboje, je pa zelo odvisno od modela hlač. Vzorci so čudoviti s petami, ker tako še bolj pridejo do izraza, a tudi lepe, bele in povsem navadne superge znajo narediti svoje. Pazite z nakitom. Kar dobro je, če ga je bolj malo, saj že same hlače pritegnejo dovolj pozornosti.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.