Kako s pomočjo oblačil poudariti poletno zagorelost

Ni kaj, dopusti so že skoraj mimo, na koži in v srcu pa ostaja občutek poletja, ne le prijetni spomini, temveč tudi zagorela in rahlo pozlačena koža, ki sedaj kaže veliko manj nepravilnosti, kajne? Tudi sama sem navdušena nad rjavimi stegni in prav lepo je ugotoviti, koliko lažje je nositi krila ali krajše obleke, saj se dejansko počutimo lepše in privlačnejše. Ali torej obstaja možnost podaljšanja občutka poletja, denimo s pomočjo mode? Seveda obstaja in tukaj so tudi napotki.

Olja in bleščice

Ne morem mimo nasveta, da si omislite olje za telo, če ima bleščice, toliko bolje! Nahranjena koža vedno izgleda lepše, sploh če je zagorela, bleščice pa odsevajo svetlobo in poskrbijo za lesk. Niso mišljene samo za poletne dni, vendar izberite majhne, lesketajoče se delčke, da ne bodo delovale preveč umetne.

Vir: Pinterest

Bela z zlatimi dodatki

Jasno je, da bela barva najbolj poudarja zagorelost kože, zlati nakit pa postavi piko na i. Stavite na velike uhane ali ogrlico, zapestnice in prstane, vendar ne vse hkrati. Dobra izbira so popolnoma beli outfiti, ki jih polepšate prav z zlatim nakitom. Ne pozabite na sandale in torbico.

Vir: Pinterest

Sončne in sočne barve

Rumena, oranžna in rdeča so vaše prijateljice, saj so barve sončnega zahoda, zelo poletne in zelo primerne za zagorelo kožo. Če se le da, jih kombinirajte z belo, tako jih deloma tudi omilite, kar ni slabo, da ne boste preveč kričeče. Tudi v tem primeru velja pravilo zlatih dodatkov.

Vir: Pinterest

Temnejša šminka

Zdaj je tako, da imamo končno bele zobe, ker je tudi obraz temnejši. Temna šminka bo lepo poudarila zagorelost in tudi lep nasmeh, je pa poleti primernejša za večerne izhode; podnevi lahko stavite na temnejši lipgloss, ki bo nekoliko lažji in tudi manj opazen, vseeno pa lepo potemni ustnice. Dodajte sijaj na sredino za učinek volumna.

Vir: Pinterest

Brez hladnih barv

Slednje lahko še počakajo zato, ker ubijejo zagorelost, oziroma je nikoli ne poudarijo. Konec koncev bo hladnejša sezona hitro tukaj in bo za hladne odtenke še veliko časa in priložnosti. Tudi srebrna in metalizirani odtenki, ki so zdaj tako v modi, niso hvaležni, zato raje ne. Smaragdno zelena in električno modra pa sta izjemi, saj boste s pomočjo njunih odtenkov kar sijale.

Vir: Pinterest

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.