Kako ta hip nositi kožne odtenke

Če bi morali izbrati odtenek, ki nas v imenu elegance prav nikoli ne bo pustil na cedilu, potem bi to zagotovo bili vsi kožni. Vse od tistih s pridihom rožnate pa do nekoliko hladnejših, ki vsebujejo kanček sive, kadar je govora o ženstvenosti, so ponavadi nude toni prava rešitev za vsako izmed nas. Seveda moramo pri izbiri upoštevati predvsem našo kožo ter njen ton in še bolj njen podton, saj prav to večkrat odloči, ali nam outfit sploh pristaja ali ne. Letošnja topla sezona vsebuje ogromno naslednjih primerkov, ki pa se več kot odlično dopolnjujejo z mnogimi modnimi zapovedmi.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Z rjavo barvo

Verjetno tudi zato, ker rjava to pomlad in poletje ostaja ena od najpomembnejših barv. Zelo lepo je združiti na primer kratke hlače v nude barvi in rjave sandale, rjave hlače na zvonec in prosojno tuniko v kožnem odtenku ali pa nude midi ali maksi krilo in semiš rjavo jakno za vse muhaste dni.

Net-a-Porter

S kačjim vzorcem

Ni skrivnost, da, prav tako kot rjavi barvi, ogromno poudarka ta hip pripada vzorcem vseh vrst, med njimi pa si čisto posebno mesto delijo živalski. Če ste na slednje, tako kot jaz, kanček občutljive in si jih ne privoščite pogosto, potem je kombinacija kačjega vzorca in kožnih tonov kot naročena. Naravnost prelepe stajling zgodbe ponavadi tvorijo nude kombinezoni in kačji sandali z visoko petko, nekoliko resneje bomo delovale v nude kostimu in mini torbici v izbranem vzorcu, za nekoliko več drznosti pa so na voljo celo kratke hlače s kačjim vzorcem in nude petke, ki čudovito podaljšajo noge.

FashionedChic
Net-a-Porter
Net-a-Porter

Z jeans kosi

Denim vsekakor velja za ključni element vsake sezone, nekoliko nežnejšega pa ga v vročih mesecih naredijo prav kosi v kožnem odtenku. Tu so delikatne nude bluze z napihnjenimi rokavi, preko katerih nosimo overall hlače ali še raje denim obleko z naramnicami. Pametna izbira so tudi jeans krila in svileni slip topi v nude barvi, ki jim je ponavadi, za piko na i, dodana še čipkasta obroba, vsekakor pa ne moremo prav nikoli zgrešiti s povsem preprostim duom kavbojk in ohlapne tunike.

Pinterest
Net-a-Porter
Net-a-Porter

Posuto s cvetjem

V tem primeru združujemo dva ključna faktorja vsake pomladi in poletja – nude odtenke in cvetlični potisk. Najbolj romantično deluje na lahkotnih oblekah, pri katerih tudi ta hip ne manjka volančkov in naborkov, prosojnih materialov in napihnjenih rokavov, medtem ko si jih lahko privoščimo prav v vseh možnih dolžinah. V kolikor si želimo omenjene kombinacije, pa vendar ne v podobi obleke, potem so prava izbira vse bluze, najdemo pa jo tudi pri dodatkih, predvsem pri rutkah in poletni obutvi.

Net-a-Porter
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.