Kako udobno, a modno preživeti praznike

Ah, ta čudoviti december! V zraku je brez dvoma mogoče čutiti njegovo magično moč in v tem času si želimo nekoliko popestriti garderobo. Sedaj stavite na zlato, srebrno, rdečo barvo, seveda s kančkom bleščic, ki ne smejo manjkati. Upam, da boste te dni preživele v krogu prijateljev in družine ter se imele čim lepše. To hladno sezono si privoščite tople pletenine, kraljujejo puloverji, ki so decembrsko obarvani v prepoznanih niansah.

Ne bojte se dodati kančka glamurja svojemu videzu, to lahko storite z modnimi kosi na različne načine. V ospredju so metalni odtenki, ki so lahko zelo lepi v kombinaciji z imitiranim usnjem. Ne pozabite tudi na bleščice, ki bodo popolnoma transformirale še tako enostaven kroj in ga naredile posebnega. Za piko na i poskrbi tudi nakit, ki bo poudaril vaš obraz in celoten videz.

Vir: Pinterest

Pomembno je, da so noge na toplem. Posezite po gležnjarjih in škornjih, ki vas bodo grele. V zadnjem času so pravi hit postale uggice, ki so jih fashionistke vzele ponovno za svoje. Če obožujete pete, so salonarji tudi ena izmed možnosti, pazite le, da bo peta debelejša in stabilna. Obutev lahko še bolj izstopa z izbiro zabavnih nogavičk, ki igrivo kukajo iz čevljev in privabljajo poglede.

Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.