Kako vključiti barve v zimsko garderobo

Letos jih je res veliko in lahko bi se zgodilo, da bi ljubiteljice črne ostale praznih rok, ampak ne, bodite brez skrbi, tudi za vas je poskrbljeno. Sicer barve prihajajo prav s hitrim vlakom in tukaj so zato, da nam dvignejo moralo ter samozavest. Močni, neonski odtenki in tudi barve, ki jih običajno pričakujemo ter nosimo poleti, so razvedrile najbolj mrzle dni. Tako bo letošnja zima zelo pestra in prav nič dolgočasna, tudi v smislu plastenja: vse gre z vsem in na koncu nas rešijo pletenine, tople in zelo originalne, mišljene prav v smislu dobrega stila.

Vir: Pinko
Vir: Pinko
Vir: Pinko

Na kaj torej lahko stavite? Kosov v barvah je kar nekaj, a tukaj so poglavitni:

  • jopa ali volnena majica,
  • blazer ali plašč,
  • krilo (če je midi, toliko bolje),
  • kostim,
  • modni dodatki,
  • in ne pozabite na žamet, prav tako v divjih barvah.

Marsikdaj lahko sestavite podobo, ki je res zelo barvita, lahko pa jo tudi popestrite z le enim barvitim kosom, povsem zimsko podobo (sivo, rjavo ali črno). Kot rečeno, ne pozabite na žamet, ker je še vedno zelo lep in sofisticiran, pravi za dame, kot smo me. 🙂

Vir: Pinko
Vir: Pinko
Vir: Pinko

Če sem iskrena, ne bi vedela, katere barve so v ospredju, zato težko svetujem. Vsekakor svetlo modra in roza, a kot vidimo tudi rumena, oranžna, rdeča, gorčična in potem vse, kar se vam zdi primerno za življenjski slog, ki ga živite. Pri meni je tako, da me barve vedno dvignejo in jih zato z veseljem nosim. Poskusite tudi s kombinacijo med oblekami in make-upom, saj zna delovati zelo elegantno, a brez pretiravanja. Predlagam le eno barvo, ki si je običajno ne privoščimo, a zna biti zelo zanimiva: gorčična. Super je z zlato ali rjavo, pa tudi z vojaško zeleno.

Vir: Luisa Spagnoli
Vir: Lazzari
Vir: Lazzari
Vir: Lazzari
Vir: Lazzari

Od pastelnih odtenkov do močnih barv, vesela sem, da bo zima tako razigrana, saj potrebujemo čudovit val optimizma in no, vsaj v modnem smislu ga imamo.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.