Kakšen je osebni stil igralke Keire Knightley

Te dni je lahko tudi televizija naša najboljša prijateljica, ki poleg knjig, telefonov, družabnih iger in podobnega skrbi, da nam v času obveznega zadrževanja doma pač ne bi bilo dolgčas. Včeraj sem si ogledala zanimiv film, ki pa me je pritegnil predvsem zaradi odličnih igralskih sposobnosti čudovite Keire Knightley. Slavna igralka, ki je pravzaprav ravno te dni dopolnila 35 let (26. marec), pa ne blesti zgolj zaradi svojega igralskega talenta, temveč je njena lepota močno dobrodošla in seveda posledično tudi zelo prisotna v fashion in beauty svetu. Poleg nekaterih preostalih kampanj so nedvomno ravno Chanelove tiste, po katerih smo si Keiro tudi zapomnili v najlepši možni luči, saj namreč za slovito modno hišo ostaja ambasadorka dišave Coco Mademoiselle že vse od leta 2007. Popolnoma jasno pa je tudi to, da s svojim stilom na rdečih preproga skoraj nikoli ne razočara, medtem ko njen osebni stil ostaja precej bolj vsakdanji, kot  bi morda sprva mislili.

Keira Knightley
Keira Knightley
Keira Knightley
Keira Knightley

Velja zagotovo eno – udobje ji pomeni največ, kar je seveda razvidno že na prvi pogled, ko jo fotografi ujamejo med vsakodnevnimi opravki, v trgovini in po ulicah. Najpogosteje se poslužuje nekoliko ohlapnejših kosov, vse od boyfriend in mum kavbojk, bazičnih srajc in T majic, pa vse do širokih hlač z visokim pasom in lahkotnih, midi oblek, v katerih je gibanje zelo preprosto, a hkrati delujejo tudi zelo ženstveno. Med barvami ni posebnosti, najpogosteje nosi temnejše tone, kot so črna, siva in temno modra, vsekakor pa se ne oblači le v slednje, saj si z nasmehom na obrazu nadene tudi potiske, sploh cvetlične, v intenzivnih in zelo opaznih tonih.

Keira Knightley
Keira Knightley
Keira Knightley
Keira Knightley
Keira Knightley

Udobje izžareva tudi njena vsakodnevna obutev, saj nosi predvsem gležnjarje, balerinke, mokasinke, sandale in vse ostalo z ravnim, nosljivim podplatom, v kolikor pa že obuje petke, potem so te nedvomno primerne tudi za daljšo hojo, torej tiste kitten ali največ srednje višine. Razlika med njeno zvezdniško in zasebno podobo je, kot pri mnogih drugih, seveda precej drugačna, pa vendar tudi v najbolj casual dneh ne razočara, ker pač preprosto zna nositi tisto, kar si nadene.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.