Kakšno je stanje vaše kože?

Nazadnje sem bila popolnoma šokirana, saj so me povabili na brezplačno SensiVital meritev kože, kjer so ugotovili, da mi primanjkuje vode. Seveda sem veliko brala o tem, kako je voda pomembna in kako lahko hitro zgubimo vodo v koži ter zato postane kot suho jabolko. Na napravi, ki je merila moje stanje, se je kar izpisal napis SOS! In res je, tisti dan je bila naglica, premalo sem se namazala s kremo in očitno obraz ni bil v najboljšem stanju. Dokaz, da je meritev resnična, je, da v kolikor dodaš malo kreme na kožo in ponovno meriš predel, se rezultat v hipu izboljšuje.

Foto: Marko Alpner
Foto: Zen
Foto: Marko Alpner
Foto: Marko Alpner

Mislim, da je kar dobro vedeti, kje smo, zato vas vabim, da tudi same obiščete eno izmed trgovin Sensilab, kjer bodo opravili brezplačno meritev kože. Čeprav je slišati zelo resno, gre za hitro meritev na napravi, ki da natančne podatke o vaši telesni sestavi. Meritev, ki bo razkrila trenutno dejansko stanje vitaminov in mineralov v vašem telesu. Metoda je v primerjavi s krvno analizo neinvazivna in hitra, ter enakovredna. S pomočjo revolucionarne visokotehnološke naprave, ki v nekaj sekundah analizira stanje vaše kože, vam svetujejo, kako preprečiti prezgodnje in nepotrebno staranje. Skupaj z vami bodo v trgovini Sensilab oblikovali strategijo reševanja vaše težave. Svetovali vam bomo o optimalni prehrani za vas, sestavili jedilnik, ponudili uporabne nasvete, kako lahko izboljšate počutje in še več. Prijavite se lahko tudi tukaj.

Foto: Marko Alpner
Foto: Marko Alpner
Foto: Zen
Foto: Marko Alpner

Utrujenost, slabo počutje ali pa konec koncev slaba koncentracija se ne pojavijo zgolj kot posledica predolgih ur za delovno mizo. Sliši se nenavadno, a včasih za njimi (in drugimi težavami, kot so počasna prebava, krči v mišicah, izpadanje las itd.) stojijo tudi vitamini in minerali. Rekli boste: saj jem dovolj solate, zdrav sem! Vendar ni tako preprosto, ko so v igri minerali in vitamini. Pomanjkanje vsega tega se seveda odraža tudi na koži: ni več tako lepa, čvrsta, spremeni barvo in deluje utrujeno. Brezplačna meritev vam omogoča, da izveste, pri čem ste, in posledično tudi ukrepate. Ne gre za skrito prodajo izdelkov, krem ali česa drugega, gre prav za pomoč ženskam (in tudi moškim), ker se pač cenimo. Vabljeni torej v trgovine Sensilab, kjer bodo analizirali vašo kožo in vam koristno tudi svetovali!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.