Kam po najlepše poročne ali večerne obleke

Francesco, lastnico čudovitega butika Qualcosa di blu v Trstu (na ulici Diaz 16) sem spoznala po naključju, oziroma bi rekla, da sem jo spoznala zato, ker mi je bila namenjena. Povabila sem jo namreč v oddajo, ki jo vodim za Tv Koper Capodistria, saj je tekel pogovor o poroki, oblekah in obredu, ona pa me je popolnoma navdušila, čeprav se prej nisva poznali. In potem je prišla pripreditev Elle Style Awards, za katero sem mimogrede prejela nagrado Ženska leta. Že za to priložnost (ker sem bila nominirana) sem jo prosila za pomoč in posodila mi je čudovito kreacijo Pronovias, v kateri sem se počutila kot princesa. Zelo sodobna. In zelo seksi.

Foto in make-up Biljana Babič, obleka Pronovias
Foto in make-up Biljana Babič, obleka Pronovias
Vir: Qualcosa di blu
Vir: Qualcosa di blu
Vir: Qualcosa di blu

Butik Qualcosa di blu je zame oaza lepega; saj veste, ko pač stopiš v trgovino in sploh nimaš želje, da bi šel ven, pa ne samo zaradi oblek, čevljev (tukaj sem opravila marsikateri top nakup, ki ni poročni), tiar, dodatkov za lase, temveč prav zaradi vzdušja. Knjige Marthe Stewart, vse številke Vogua, poročne čestitke, da te kap tvorijo ambient, ki zelo spominja na New York. Resnično. Po novem so tukaj tudi večerne kreacije, po zelo dostopnih cenah, ki si jih lahko omislite takrat, ko ste vabljene na poroko, za maturantski ples, posebno prireditev ali preprosto zato, ker želite imeti v svoji garderobni omari nekaj elegantnega, sofisticiranega in večernega.

Vir: Qualcosa di blu
Vir: Qualcosa di blu
Vir: Qualcosa di blu
Vir: Qualcosa di blu
Vir: Qualcosa di blu
Vir: Qualcosa di blu

Priznam, da imam fetiš na poročne kreacije: ko zagledam tiste oblake tila, tančico, bleščice, korzete in oblečene gumbe, se mi meša. Že zato bi se lahko poročila vsaj dvakrat na leto, da oblečem kaj tako lepega in nežnega, kot je pač poročna obleka. In letos jih je bilo toliko v boho slogu, da sem se že videla na francoski Rivieri, dejansko ne bi niti izstopala. Veliko žensk me sprašuje, kje se da dobiti lepo večerno ali pravljično poročno obleko; odgovor je v butiku Qualcosa di blu, kjer boste dobile še odlično kavo in veliko nasmehov. Desna roka Ana je Hrvatica, zato z jezikom ne bo težav, Cinzia je mojstrica za make-up in vas bo z veseljem uredila, Francesca pa je kot dobra vila, ki se z lahkotnim korakom premika sem in tja ter uresniči vse želje.

Pronovias 2018
Pronovias 2018
Pronovias 2018
Pronovias cocktail 2018
Pronovias cocktail 2018
Pronovias cocktail 2018

Morda v tem trenutku ne razmišljate o poroki (naj samo prišepnem, da je linija Pronovias 2018, ki sem jo nosila na festivalu Melodije morja in sonca, preprosto vrhunska!), pa tudi nimate v načrtu nobene večerne prireditve. Ker pa je Trst tako zelo blizu in je tamkajšnja kava odlična, vam vseeno svetujem, da si vzamete pol dneva za izlet, se prepustite modremu nebu in trgu Piazza Unitá, potem pa raziskujete male uličice, med katerimi je tudi via Diaz, ter stopite v svet, ki vam bo vzel sapo. Kot sem že mnogokrat rekla, lepo je biti princesa, četudi le za en dan!

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.